Pánové dvouventiláci,napadlo mne jestli by jsme v září nemohli udělat společnou týdenní vyjížďku.Navrhněte kam by kdo chtěl jet a pak z návrhů uděláme anketu a jedem.
Upravil 3axap dne 30.06.2014 09:36
Vlastimile, ty se vzdycky s necim vytasis. Druhou pulku zari jsem v Andalusii a to uz je veskera dovolena, co mam. Jel bych max prodlouzenej vikend po vlastech ceskych...
Zrovna sem přemýšlel,jestli nenavrhnout nějakej srazík,nebo projížďku někde po kempech s večerním posezením někde u pivka,takže Vlastimile,čteš mě myšlenky:-) Byl bych taky pro nějakej prodlouženej výkend,někde u nás,na slovensko,nebo klidně nějaký slovinsko/chorvatsko...
Manželka by se chtěla po dlouhé době (mateřská a jedenapůlročníprcek) někam vyvětrat na motorce,v září,tak třeba by se to potkalo a mohli bychom na ten týden,což by mě vyhovovalo:-)
Zdarec...tak jak už jsem naznačil někde tady v nějakém vláknu vyjížďku,
tak to samože pořád platí
měl jsem to vymyšleno tak, že by byl odjezd od mého domu (bydlím 2 Km od
rakouských hranic) směr Austria, tam bych Vás povodil.....pak přejezd na Slovensko, neboj Emane, naši bratia Tě nesežerouv některých případech
jsou lepší jak naši čehůni.....výjezd na Babu, tam kafe a halušky ...no a pak
zase hajdy k domovu .......viděl bych to na velikonoční pondělí ,pokud bude počasí
příznivě nakloněno
rodina dvouventiláků se v poslední době zase rozrostla, takže by nás byl hojný
počet.
Pokud má někdo nějaký jiný nápad ,tak sem s ním
R 80 GS, R nineT Urban
Barokáři.......přes slzy v očích,z potupného ponížení, nebudeš vidět na cestu
až Ti natrhnu zadnici s mým dejchavičným dvouventilem, na 11stku GS mám vždy (180Km/h)
nebuď smutný už dopředu, fakt to nemyslím vážně.......
R 80 GS, R nineT Urban
Siggi napsal:
až Ti natrhnu zadnici s mým dejchavičným dvouventilem, na 11stku GS mám vždy (180Km/h)
Pomóóc padáám, jsa zašlapán v prach. Jářku 180? Tolik? Už mně stojí kolík!
Upravil barokar dne 06.03.2015 21:36
červenej Elf
Siggi napsal:
Pomóóc padáám, jsa zašlapán v prach. Jářku 180? Tolik? Už mně stojí kolík!
Zapoměl jsem dodat, kolík se Ti už nikdy nepostaví, jelikož bude napaden permanentní impotencí
R 80 GS, R nineT Urban