ma tu niekto skusenosti medzi SIDI CrossFire MX (nie SRS) a sucasne so SIDI Adventure?
Adventure su jasne turistickejsi model navyse s Goratexu co Crossfire nie su ale na druhej strane CrossFire poskytuju lepsiu ochranu nohy a ak sa bavime o prvom modeli tak su takisto nepremokave
viac sa mi pacia CrossFire ale nepotrpim si za kazdu cenu na enduro image
hlava mi zas hovori ze Adventure su pre mna ako pre turistu lepsia volba ale zas so slabsou ochranou pri pade
ma niekto z vas skusenosti idealne s oboma modelmi a pripadne ma nejaky poznatok ktory hovori zasadne za alebo proti jednemu z menovanych modelov?
vdaka, raptor
live fast, die young be wild, have fun
Michas hrusky s jabkama. Ty boty jsou NAPROSTO odlisne.Mel jsem oboje-jestli chces cestovat a mit nohu jako v backurkach-Adventure. Mensi pohodli,tezsi bota,ale max ochrana-Crossfire. Dale...na Crossfire se da vymenit pomalu vsechno,ale na Adventure skoro nic. Motorka mi primackla nohu(Adventure boty)a 14 dni jsem kulhal-bota jako blato. V Crossfire bych to ani nepocitil. Tak si vyber...
Ta bezpečnost a možnost náhradních dílů je důvod, proč jsem Crossfire pořizoval. A shodou okolností právě od Jíry Airspeeda... Adventure boty jsem taky zvažoval, ale pak jsem si řekl proč. Pro komfort při chození? Od toho ty boty nejsou. Když někam jedu, kde budu chodit, tak to buď vydržím a nebo se přezuju do kecek. Běhal jsem v Crossfire celý den po letišti a fotil Krotitele Baworů a bez jediného problému. Kdyby mi vadily, přezul bych se. Je to otázka Tvých priorit.
Ještě mi to nedá a zmíním, že Macek01 si je teď kupoval taky. Myslím Crossfire. Předtím měl Santiaga. Takže z turistické boty šel do MX a nemůže si to teď vynachválit. Boty už mu z novoty povolují a motorka se mu lépe ovládá každým dnem.
Já osobně mám 2. MX boty. Předtím jsem měl nejlevnější MX boty Berik a ještě předtím silniční z Bikersu (na Jawu Dandy).
Jiné už nechci. Horko mi v nich není, hybnost mi nevadí a oceňuji výše uvedené faktory, pro které jsem se rozhodl právě pro tyhle boty.
ja to skor vidim smerom k tym CrossFire - odjazdil som mnoho tisic km v Diadorach MX6 a tie CrossFire s vetranim na tom urcite nebudu o nic horsie lebo Diadory skratka nevetraju
uz som bol na PN s pomliazdenou chrupavkou v clenku a preto je u mna bezpecnost pred komfortom...
apropo komfort, verim tomu ze co sa tyka komfortu tak sa CF nedaju porovnavat s A ale v ramci MX ciziem som na ne z hladiska komfortu pocul iba same chvaly live fast, die young be wild, have fun
Tak to já osobně moc hodnotit nemůžu. V dešti jsem zatím nejel žádnou delší vzdálenost, ale přeháňky jsem ustál se suchou nohou. Průjezdy hlubokýma loužema, kdy mi hází předek vodu přímo na nohy taky. Šlápnutí do louže taky. Ale asi bych od nich neočekával, že vydrží celý den v dešti. Zkušenější zodpoví.
A předpokládám, že II. a SRS budou v tomhle ohledu stejné...
Mám crossfire cca 3-4 roky a môžem povedať, že sú pohodlné dobre sa v nich jazdí no nepremokavé rozhodne nie sú. Záleží však od toho čo si kto predstavuje pod pojmom dážď/ dobu trvania dažďa/.
Mám ti mx nie srs tie boli strašne úzke na špičke. Normálne nosím 44-45 a mx mi boli dobré 46 a srs 47 mi už boli dlhé a nesedeli na nohe tak ako verzia mx s okovanou špičkou.
Upravil strive dne 02.07.2014 11:12
já mám na střídání oboje, když leje adventure, na krosení v lese crossfire
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
strive zabijas ma
ja tiez normalne nosim 44 - 45 a 46 SRS co prave predavam su mi strasne uzke v prednej 1/3 chodidla z toho co pises usudzujem ze MX maju inu "konstrukciu" oproti SRS
vadilo by ti keby som to odbrnkol k tebe do Martina a na ciste ponozky si skusil na par minut tvoje boty?
tu v bratislave je to strasna tragedia... su tu asi 4 predajcovia sidi a ani jeden z nich poriadne nic nema v mojej velkosti
aj ked na druhu stranu ja chcem vyslovene prvy model a ten uz je skratka tazsie dostupny
Upravil raptor dne 02.07.2014 12:11
live fast, die young be wild, have fun
Mam uplne prvni model Crossfire, mozna i nejakou prvni serii, co se to vyrabi, asi od roku 2006. Dodnes ani kapka (dest, brod, stani v potoce, nic), dodnes i vypadaj prekvapive zachovale, dodnes nesmrdi. Nepoznal bych, jestli nejsou pouzivany treba jen rok. Do tela dostaly dost, nekolikrat mi na nich lezela motorka (casto 1150), motohodin nespocet, i v tom vejletim a dovolenkuju. Za celou dobu jsem utrhl jen plastik co drzi pasek prezky a ten jsem koupil asi za stovku. Adventury se mi libej, ale jako jediny bych je na moje pouziti nechtel. Nicmene system Milda - mit oboje - je asi ideal
Maiali nel Fango!
Na doporučení moraba ( znovu děkuji ) jsem před 3 roky koupil crosfire. Za mně super boty, parkrát jsem jel i v celodenním dešti a sucho. V potoce už jsem s nimi na chvíli taky stál. Nevadí ani při dlouhém nošení, několikrát jsem je měl dva týdny na nohách a v pohodě. I jsem v nich něco nachodil, sam tam musím i nco přelézt, přeskočit kvůli lepším záběům fotek atd a žádný problem.
Jen !" trochu vržou "
Upravil Renek dne 02.07.2014 13:16
Niekto mi vravel, že to zatekanie môže byť spôsobené aj zlým zapnutím topánky na nohe /ja nosím nohavice v topánke- zateká, kamoš pod nohavicami na tvrdí že nezatekajú a kúpili sme ich spolu/ prípadne nite ktorými sú šité sú voskované a preto nemajú zatekať - navoskoval som to a aj tak zateká no nepremokavé ponožky seal skinz to bez problémov vyriešia.