Dnes jsem nabalil motorku s tím, že jedu na dva dny do Německa a baterka vybilá. Mám ročník 2012 a dosud byla bez známek únavy, tak jsem byl překvapenej. Stál jsem přes noc před barákem a když jsem rano vyndaval baterku, soused mi říkal, že prý motorka svítila. Klíče jsem měl u sebe a tak by předpokládám svítit neměla. Stalo se vám to někomu?
Zkus to tu pohledat uz to tu nekdonresil a bylo to vaenou ridici jednotkou jestli se nepletu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak po nabiti baterky to zatim funguje, jak ma. Parkovaci sviceni moje motorka nema. Nechal jsem si udelat diagnostiku a vsechno v poradku. No, budu to pozorovat a doufat, ze to neni ta jednotka. Kazdopadne diky za nasmerovani.
pedrosek napsal:
Dnes jsem nabalil motorku s tím, že jedu na dva dny do Německa a baterka vybilá. Mám ročník 2012 a dosud byla bez známek únavy, tak jsem byl překvapenej. Stál jsem přes noc před barákem a když jsem rano vyndaval baterku, soused mi říkal, že prý motorka svítila. Klíče jsem měl u sebe a tak by předpokládám svítit neměla. Stalo se vám to někomu?
Na mé 1150 je jediná možnost, jak mohou svítit světla při vyndaném klíčku.
Když zamkneš řidítka, tak klíček otoč ještě dál a vytáhni, rozsvítí se ti parkovačky.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
pedrosek napsal:
Tak po nabiti baterky to zatim funguje, jak ma. Parkovaci sviceni moje motorka nema. Nechal jsem si udelat diagnostiku a vsechno v poradku. No, budu to pozorovat a doufat, ze to neni ta jednotka. Kazdopadne diky za nasmerovani.
Ale má :-)
Zkus po vypnutí zapalování stisknout jeden z blinkrů a chvíli držet. To by mělo nahodit parkovačky i při vypnutém zapalování.
pedrosek napsal:
Na mé 1150 je jediná možnost, jak mohou svítit světla při vyndaném klíčku.
Když zamkneš řidítka, tak klíček otoč ještě dál a vytáhni, rozsvítí se ti parkovačky.
Jj, tahle varianta me taky napadla...
Maiali nel Fango!
Môj názor nedopatrením si podržal spínač smeroviek a rozsvietila sa ti parkovačka,
POZOR funguje to aj po vypnutom kľúči do niekoľkých sekúnd. ja som na to prišiel tiež len nedávno. Nedopatrením keď sa mi v garáži nechcel dávať dole tankvak, vypnutí kľúč , zaparkoval som otočím rajdy a chcem ich zamknúť a svieti parkovačka to sa ti kludne mohlo stať.