Potřebuji poradit mám vůli v zadní rozvodovce na ozubení viz foto
údajně se nedají koupit tyto díly zvlášť pouze jako celek celá rozvodovka poraďte co s tím
Upravil cert68 dne 02.07.2014 16:17
To máš odraný jen ten hliníkový unašeč Kotouče, nebo i ten 1000ci hran co jde z rozvodovky? Pokud jen ten unašeč tak ten koupíš novej ;-) pokud tam toho je víc,šel bych schánět celou rozvodovku ; aukro , ebay .
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
cert68 n:
Obojí je načatý ten unašeč prý jde koupit ale ten 1000hran ne a pokud koupím ten unašeč a napasuju tak to prý moc dlouho nevydrží
No tak to je mazec. :-( co stím kdo vyváděl???
Kup celou rozvodovku , je to sice risk,ale vyjde ti to 100% na lepší kačky .
Jen počítej ,že tě repas nemine
- material cca 10t. Za komplet a mám pokoj ;-)
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Jednu náhradní rozvodovku mám k dispozici kdybys potřeboval, na mojí motorku bohužel nepasovala. Je na modelový rok 2007+ s větší dírou na čidlo, najeto by měla mít údajně jen pár tisíc km.
Ten unašeč brzdového kotouče se musí ohřát na 100stupňů a pak to stahovákem demontovat a jde to parádně,samozřejmě před tím musíš sundat kotouč,kvůli odlišné roztažnosti kotouče a unašeče.Jak se to udělá za studena,sedřeš z toho tisícihranu materiál a je to v kopru.
Dum spiro,spero.
Tak Já to demontovat nebudu jelikož tam byla vůle a právě proto to šlo sundat normální rukou tak Mé to bylo divný. Každopádně kdyby měl někdo zájem o tuto rozvodovku bude k dispozici
Mě se kouslo ložisko a ožvejkalo se mi to úplně stejně. Musel jsem koupit celou hrušku. Zkus e-bay nebo martinluka. Něco ještě měl. Záleží taky co máš za rok.
Roman Jakub napsal:
Mě se kouslo ložisko a ožvejkalo se mi to úplně stejně. Musel jsem koupit celou hrušku. Zkus e-bay nebo martinluka. Něco ještě měl. Záleží taky co máš za rok.
Koupíš obojí zvlášť. Ale nemá moc smysl měnit jen hliník, ač je to neuvěřitelné vymačká se i ta hřídel. Ale je na to jedna pomoc. Rozhodně se nezbavuj rozvodovky (já vůl se o ni mohl přihlásit, že?)