Tak se s Vámi musím podělit, včera po sedmi letech a ujetých 49 000 km se mi na displeji objevilo LAMPF! zjistil jsem že klekla H7, kluci nekupujte to, jsou to fakt krámy, je to samá porucha že já si nekoupil nějakýho Itala.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Tak se s Vámi musím podělit, včera po sedmi letech a ujetých 49 000 km se mi na displeji objevilo LAMPF! zjistil jsem že klekla H7, kluci nekupujte to, jsou to fakt krámy, je to samá porucha že já si nekoupil nějakýho Itala.
Vidis tu nahodu. Semnou 1150 teda neluvi, ale zrovna vcera jsem po cca 70tis km vymenil podruhe prasklou zarovku Zato ve Fabce je to kazdy rok 1-2x
Upravil milanosor dne 04.07.2014 09:42
I pád na hubu je pohyb kupředu
OMG....mám podobnou negativní zkušenost.... Nalil jsem do nádrže benál, jako že do plna a po ujetí 300km jsem nádrž kontroloval a někudy se mi všechen benál vytratil...S BMW asi končím... Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Praskání žárovek je řízený přímo z výrobního závodu a časuje se podle zemí, kde se moto vyskytuje. Mě praskla před 14ti dny. Jsem hodně zklamán, nebojím se říci znechucen...
Pink Floyd - Coming Back To Life
To samý, navíc po nějaký době se mi rozsvítil nějaký žlutý trojúhelník a na displeji se objevila nějaká čísla která se pořád zmenšovala. Tak jsem to nechal u silnice a utekl než to bouchne. Viděl jsem to ve filmu, jakmile tam měl 0.00.00 tak mu to bouchlo, fakt.
Upravil berka dne 04.07.2014 10:45
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
berka napsal:
To samý, navíc po nějaký době se mi rozsvítil nějaký žlutý trojúhelník a na displeji se objevila nějaká čísla která se pořád zmenšovala. Tak jsem to nechal u silnice a utekl než to bouchne. Viděl jsem to ve filmu, jakmile tam měl 0.00.00 tak mu to bouchlo, fakt.
A když tam bylo 0:01 tak přiběhl Simír nebo Čak a přestřihl drátek a zachránil všechny okolo
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Nooo a mě praskly nedávno a to si představte obě dvě žárovky najednou v mlhovkách. Je to děsnej s.ráč. Lampf sem za svých najetých 50tkm řešil asi třikrát.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jo a taky mi letos na rally uz upadly dva blinkry, clovek normalne upadne a ono se to ulomi!!! Srot jeden bavorskej, ja si mel koupit tu kateemku....
Maiali nel Fango!
Když to tak čtu všechno.. říkám si, jestli jsem si to měl vůbec kupovat !!!
To byla zase investice.... Co myslíte, zbavím se toho? Na inzerci jich je docela dost a stále přibývá...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
s plnou vážnosťou píšem že moja predchádzajúca motorka mi LAMPF napísala iba raz, opravil som to asi za 3€ a potichu som ju predal dúfajúc že na to nový majitel nikdy nepríde
celé zle, hajtry nemecké !!
live fast, die young be wild, have fun
Vojto to už nikdo nekoupí...zvláště ne po té negativní kampani, co se tu rozjela. Já jdu dát inzerát do sekce "za odvoz"
Navíc mám velmi divný a nepříjemný pocit, že se mi za jízdy točí obě dvě kola...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
A máte to taky tak, že jedna rokojeť drží a druhá se na tý trubce protáčí? Podle mě by měly bejt obě na pevno, třeba na kolečku na hnuj to tak mám...
Pink Floyd - Coming Back To Life
kaca napsal:
A máte to taky tak, že jedna rokojeť drží a druhá se na tý trubce protáčí? Podle mě by měly bejt obě na pevno, třeba na kolečku na hnuj to tak mám...