Takze zatim polooficialni info ohledne novinek pro rok 2015. Ale o to mozna zajimavejsi.
LC dostane nove barvy, motor z GSA s tezsi klikou (ja myslel, ze uz tam je od 2014 ) a oba modely potom Shift assistant pro. Tedy k razeni jiz nebude treba spojka a ani ubirat. Funguje to i smerem dolu. Packu to ale samozrejme ma a jezdit se na tom da zaplatpanbuh i normalne.
Upravil morabo dne 04.07.2014 23:20
Maiali nel Fango!
To rychlo řazení sem si ohmatal na S1000R a to se mi hodně líbilo. Zvrácený zápěstí a jen tam kopeš kvalty- ozve se rána z vejfuku a jak když tě kopne do zad bejk. Za mě palec nahoru
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jinak cernej ram a kardan u bilyho LC je zajimavej. A kdyz jsme u barev, tak me teda berou obe novy variantY hubenyho osmikila a nezda se spatny to tmavomodry RT.
Ten bezklic pujde i na RT A 16ky. Ty jeste budou moct mit asistent rozjezdu do kopce. DTC dostanou v serii, cozje asi pomerne nepodstatny, docela by me zajimalo, jestli vubec jezdi po svete alespon jeden kus, kterej ho nema
Maiali nel Fango!
Honza_BMW_VW napsal:
...snížené sedlo, pro mě hezké barevné kombinace, že bych začal šetřit???
Honzo, vyser se na to... kdyz vidim ty prispevky s novinkama, ani se nedivim, ze KTM v soucasne dobe valcuje BMW co do vyznamu pojmu cestovni enduro. At to serou na jiny modely, ale proc **** na GS?!
Honza_BMW_VW napsal:
Honzo, vyser se na to... kdyz vidim ty prispevky s novinkama, ani se nedivim, ze KTM v soucasne dobe valcuje BMW co do vyznamu pojmu cestovni enduro. At to serou na jiny modely, ale proc **** na GS?!
...jsem v klidu, ten domácí cirkus mi stačí jakékoli úspory odčerpat, takže u mě to bude na dlouho ;o))
www.jantruhlar.cz
Svezte se na tom a pak hodnoťte. Zkoušel jsem to na novým RT a funguje to perfektně a třeba to podřazování při dojíždění do křižovatky je fakt mega návykový. Navíc když nechceš můžeš normálně zmáčknout spojku a řadit "klasicky".
Ktm valcuje mozna v pojmech, ale v prodejich urcite ne. A to se pocita ne?
Kdyby neudavali smer, jezdili bysme na oslech ;-)
xHackerM napsal:
Honza_BMW_VW napsal:
Jsem zvedavej co se stane az to poradne nekde vymacham, max prestane fungovat radici elektronika. Radit klasicky ale pujde vzdy, i pri poruse te "krabicky" jak jsem to prohlizel
všude dobře, s kávou nejlíp
Mám model rok 2014. Převodovky nejsou při řazení 2-ky a 3-ky zrovna švícarský hodinky, už se o tom mluvilo. Má namontování téhle vymoženosti vliv na zlepšení tohoto problému? zajímal se o to někdo? dík
BMMW R1200GS LC 2014