Zdarec,
mám téměř novýho černýho matnýho ICON Variant a helma má temeni hlavy cca 3-4cm podélnou prasklinu po jednom pádu... Vzhledem k tomu, že je to karbon, tak se ptám, zda má vůbec cenu to nějak opravovat...
Druhej dotaz - napadá vás něco, jak tu helmu využít? Přeci jen se mi nechce jen tak do popelnice vyhodit 8 táců...
Co děláte vy s nakřáplou helmou? Fakt vyhodit?
Upravil rydlas dne 05.07.2014 09:11
rozhodně ji nevyhazuj,vystav si ji na polici,dej okolo ní svíčky a každej večer se u ní pomodli a poděkuji jí,že ti zachránila to nejceněší co máš !!!!!!!!!!!!!!
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Ona vyvstává otázka: co znamená po jednom pádu? Znamená to , že to byl pád na motorce a tys lískl hlavou o zem nebo to znamená, že ti spadla např. doma ze schodů apod?
Pokud první varianta, tak helma splnila svůj účel.
Pokud druhá varianta, tak je to ku.r.va pešek.
Taky záleží co je to za prasklinu. Taky mohla prasknout jen ta vrstva laku.
GSA 1250 Rallye 2024
dobrej nápad,to mě nenapadlo...................ale vážně,ber to jak to psal STEWE..............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Takový "květináče" už mám doma dva. Z toho jednou mi určitě zachránil život a to byly dražší než za 8k. Jak už tu někdo napsal, tím helma vždy splní svou funkci a další použití je nesmysl a velký risk. Takže květináč, nebo popelnice . . .
Bylo to z toho mýho podzimního crashe... ale je mi divný, že to ruplo, páč jsem sice letěl po držce, ale do měkký hlíny... a ještě nad vlastní helmou byl štítek, kterej se rozlámal... zkusim udělat nějakou jakože makro fotku a pak můžeme pokračovat v debatě.. :-)
rydlas napsal:
Bylo to z toho mýho podzimního crashe... ale je mi divný, že to ruplo, páč jsem sice letěl po držce, ale do měkký hlíny... a ještě nad vlastní helmou byl štítek, kterej se rozlámal... zkusim udělat nějakou jakože makro fotku a pak můžeme pokračovat v debatě.. :-)
Ze svejch vlastních tlam si pamatuju houby. Něco těsně před a pak potom. Vlastní průběh přebírá "autopilot" s reflexy a reálný děj se pouze dohaduju. Jestli to máš taky tak, tak to , že jsi sebou plácnul do měkkýho, ještě neznamená, že tam nebyl šutr záškodník, kterej ti autopilot nezaznamenal. Je to jako s vercajkem na hory. Když máš vrásky na karabině, nos na ní už jen klíče. Když máš něco podivného na přilbě, stojí to ranec, ale dekorace do dílny dobrá. I když k pos rání. Právě pláču nad zdechlým tlumičem a za něj bych měl ty škopky dva v pohodě. Holt, když máš na vopici, musíš mít i na banány. Na obrázek se těším. Člověku je hned lépe, když ví, že ve srabu není sám
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz