Menil jste nekdo na 1150 tlumice nebo pruziny? Zajima mne zkusenosti a postrehy.
Kdyz jedu v terenu casto skrtam stupackou o zem...asi ma zadni uz dost a mozna i predni.Taky musim jet celkem pomalu, proste tlumice nestihaj....
Zajima mne jestli si pomuzu vymenou jen pruzin(sada asi za 6500.-Kc)? Vim ze mi to zas stoupne asi o 2cm,ale jestli to bude celkove lepsi nevim,nebo mam priplatit a koupit rovnou tlumice ktere vyjdou wilbers na cca 30 tis. Ohlins jeste vic ale treba ta zmena bude zas radikalni? Nerad bych investoval tolik a vysledek podobnej jako pri vymene jen pruzin...bohuzel nikde se to vyzkouset neda.Diky za rady.
Holou pruzinu menil Pepe.Ukazoval nam to na srazu u Aldy.Jak moc to pomohlo nevim.Zkus ho kontaktovat,ale na strankach se ted moc neobjevuje.Kamos to ma na 1150GSA taky mekke,a to ma tuhost na max.Prijde mi,ze gsa na to opotrebeni pruzin trpi vic.Ale mozna to je blbost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
já sem menil pružinu a PAK JSEM ZJISTIL ŽE MÁM VYTEKLEJ TLUMIČ Koupil jsenm u honzy žlábka nějakou vyrobenou a o 30% tužší za 1800kč a pak sem si nechal zrepasovat tlumič u jednoho borce v čerčanech za 3900kč a je jak novej ba i lepší 19000kč mi prišlo za novej tlumič od WLB. dost nejsem ..Ročild"