To je bez debat,ze jsou lepsi stroje do terenu,ale na cestovani moc lepsich stroju neni a pri cestach narazis na takovyhle cesty,takze je treba to nacvicit Jinak se tam docela poznavam
no jo - pár situací jsem si zažil osobně ... klika že GS si tím obvykle nenechá ublížit
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Může mi někdo zodpovědet otazku proč ty lidi jedou z kopce odpychujou se nohama a pak brzděj přední brzdou a divěj se ze letej přes hubu. Nebo to brzdění na prachu přední to nejak nechapu asi nějaký američani. Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Může mi někdo zodpovědet otazku proč ty lidi jedou z kopce odpychujou se nohama a pak brzděj přední brzdou a divěj se ze letej přes hubu. Nebo to brzdění na prachu přední to nejak nechapu asi nějaký američani.
to by mě taky zajímalo, takovej zvláštní přístup jak na to to vypadá jako nějaká enduro škola, přece jen je fakt, že chybami se člověk učí ... ovšem chudáci hrošíci BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?