Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku

Mapy do Motorrad Navigator III
dankafka
Přidané 08.07.2014 20:35

Registrace: 08.07.14
Ahoj,

uměl by někdo za úplatu nahrát mapy do týhle prehistorický navigace?

nabídky pls na email nebo sms

díky moc, dan
777 177 570, dan@fragile.cz
dankafka přiložený následující obrázek:

[14Kb]

radim2
Přidané 08.07.2014 22:22

Registrace: 09.01.10
Mě třeba pomohli v touratechu osobně p. Kocanda. Nyní již mám IV

Pertla
Přidané 09.07.2014 08:18

Registrace: 20.12.10
Za prehistoricokou bych jí nepovažoval ... jdou tam nahrát nejnovější mapy a je snad nezničitelná Smile
Co se nových map týče, jednoduše přes mapsource.. Není na tom nic složitého, kdyby Ti náhodou nikdo neporadil Smile

TomasTT
Přidané 09.07.2014 12:16

Registrace: 15.03.07
Já bych jí za tak skvělou nepovažoval ale to je věc osobního názoru.
Je to víceméně Garmin Streetpilot 2720/2820, která byla podle mě nepříliš povedená už jako nová. Docela radikálně filtruje informace z map, nezobrazuje vůbec všechno, co by zobrazovat mohla a už nová byla docela ukrutně pomalá. Mě nejvíc vadilo, že v té době (2008-2009) neměla Sirf příjmač, takže ve městech vypadává. Já jí měl (Garmin originál ne BMW OEM ale to je jedno) na výletě v Anglii a myslel jsem, že se z ní zblázním, protože v užších ulicích prostě nefungovala. Druhá nevýhoda je, že nemá baterku, takže bez 220V nebo 12V je nefunkční a nedá se třeba doma kouknout, kam člověk zítra pojede (zdroj 220V jsem neměl).

Nicméně s tím ovládáním na levé straně se výrazně líp pracuje a NT mapy v ní rozhodně fungují, takže není problém nahrát třeba i nejnovější ale jestli se nepletu, tak nemá kartu a tím pádem je tam jen limit kapacity vnitřní paměti, což nestačí. Já jsem měl verzi s 800MB volného místa (možná to u BMW je jinak a dávali tam jinou verzi) a to dneska nestačí pomalu ani na mapy ČR. City Navigator Europe má dneska 3.5GB.. A co si pamatuju, tak Streetpilot líp (logicky) zobrazuje POI a waypointy na mapě oproti všem Zumům.. Dost podobně jako GPSMAP. To je fajn.
Každopádně je to stará hachle.

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
dankafka
Přidané 10.07.2014 22:23

Ahoj,

díky moc za tipy, souhlas že je to stará hachle, ale byla s motorkou zadara. S klukama v TT jsem to onehdá řešil (taky jsem u nich teď každý den, viď Tomáši Smile ale doporučovali se na ní vykašlat, prodat na díly a koupit novější.

Jinak nahrávání nechci řešit, nemám PC jen Maca, novější mapy taky určitě má - já tám mám jen ITA a FR z 2007 nebo ze kdy a ČR jen takovou základní co jsou tam rybníky a dálnice Smile

Dám vědet, jak jsem pochodil, díky všem za tipy.

dan
jsem těm endurům nějak propadl Smile

dankafka
Přidané 10.07.2014 22:36

Jo jinak jsem se díval na specifikaci a mělo by to mít nějakou vnitřní fixní pamět s Evropou (divný) a pak 800MB paměti pro uživatelský mapy. No uvidíme co se do ní dostane...
jsem těm endurům nějak propadl Smile

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 72
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI