Zatím to vypadá asi pro Hubíka, ale pouze proto, že se vyrábí v ČR.
Jinak fakt nevím a jsem bezradnej
Děkuji moc za pomoc při výběru
Upravil mjaklovsky dne 14.07.2014 15:31
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
Nevím jakou máš postavu, pokud máš do cca 180cm a 85kg, mám na prodej téměř novou bundu Olympia X-Moto...
P.S: nejdůležitější je si tu bundu zkusit, protože super materiál Ti bude k ničemu, když Ti ta bunda nebude sedět a nebudeš se v ní cítit dobře... Já takhle vyřadil např. Hubíka (konfekční velikosti), Dane, Klim, KTM, Modeka a další. Seděl mi např. Revit Sand II, ale pak jsem zkusil Olympii a ta sedla tak, jak doposud žádná. Má největší možnosti uzpůsobení mé postavě ze všech doposud zkoušených bund. A také super poměr cena/materiál/výbava. Kdybys chtěl, je možnost si ji vyzkoušet. Určitě bych nekupoval naslepo bez vyzkoušení.
Upravil Geralt dne 14.07.2014 16:33
KTM 1190 Adventure R
Pochybuju že někde koupíš super odvětranou cestovatelskou bundu s goretexovou vložkou a slušnými chrániči za 8500Kč.
Čau Tome a všichni, chtěls abych napsal jak jsem spokojen s DANE TORRESO a po roce používání si konečně dovolím vyjádření.
- design super: neznám člověka kterému by se nelíbily
- perfektně sedí bez vložek i s nimi
- za deště dobrý, nepotíš se, po delší době trochu propustí na prdeli což přikládám tomu jak se hýbeš tak vytvoříš tlakovou vodu, kterou přes vložku prostě protlačíš (není to igelit); na bundě nepromoknou dvě vnější dolní kapsy (po celodenní jízdě v dešti až lijáku)
- větrání a teplo: teď jsem se vrátil z Černé Hory , kde bylo 32-35°C a dalo se v nich taky pěkně jet, skvěle větrají a nepřitahujou slunce; s gore-tex vložkou vydržím v pohodě až do +26°C což bych nečekal.
takže za mě 1- (to mínus je jen kosmetický - nikdy nebude nic absolutně 100% a taky si ještě nechávám rezervu). Dříve jsem měl Halvarssons které nebyly špatné ale DANE TORRESO je za ty peníze špička a jsem absolutně spokojen a je to přesně co jsem hledal. Takže doufám, že až jednou doslouží tak něco podobnýho u vás najdu.
čus
no bundu si přes e-shop kupovat nebudu, to je jesné, to bych si netroufnul
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!