U R1200GS LC při rychlosti od 180 km/h se začíná třepat ručička ukazatele rychlosti. Při 200 a výše je tak rozkmitaná, že ani pořádně nevím, kolik ukazuje. Má s tím někdo zkušenost?
U me taky v pohode. Max. zatim 202, ale rucicky se ani nehly.
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Massik napsal:
U R1200GS LC při rychlosti od 180 km/h se začíná třepat ručička ukazatele rychlosti. Při 200 a výše je tak rozkmitaná, že ani pořádně nevím, kolik ukazuje. Má s tím někdo zkušenost?
bjez si stezovat na policajty a netrepe se ti plexi na helme ?
Upravil Bohumil dne 16.07.2014 15:06
Kupredu spatki ni krok...
Massik napsal:
a otackomer to nedela? neni to spis gumou?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tohle by spíš mohl dělat ten el.pohon ručičky v budíku. Viděl jsem podobný věci na autech, kde ručička lítala +/-5km/h, bylo to na výměnu budíků. Běž to reklamovat.
Alda napsal:
To urcite delat nema, ja mam taky klid. Kazdopadne bych kontaktoval prodejce a resil reklamaci, tady asi nic moc nevymyslime.
To je dobrá reklamace, já bych vás poslal doo prdele. Jakou rychlostí se smí jezdit? Dělá to při ní? Ne? Tak si vykuřte a jezděte jak se má, anebo si nestěžujte. Pa broučci.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Alda napsal:
To urcite delat nema, ja mam taky klid. Kazdopadne bych kontaktoval prodejce a resil reklamaci, tady asi nic moc nevymyslime.
To je dobrá reklamace, já bych vás poslal doo prdele. Jakou rychlostí se smí jezdit? Dělá to při ní? Ne? Tak si vykuřte a jezděte jak se má, anebo si nestěžujte. Pa broučci.
Hele ty broučku, v Německu, které mám za humny se jezdí neomezenou rychlostí po dálnici. Takže si vykuř sám. Pa.
Alda napsal:
Omezena rychlost, pokud vim, je v Nemecku 250km/h. Nenapada me proc by mela nemecka motorka jezdit do 130ti, aby fungovala.
Eman: Tak to mi vysvetli jak je neomezena rychlost a k tomu omezena ceduli clovece ziju tady par let a vec se ma tak, ze bud je rychlost neomezena (a jen doporucena 130, ale bez cedule - ta je na hranicich kde je rozpis rychlosti), nebo mas ceduli na omezeni. Ja jsem tedy jeste nevidel znacku: Tady se smi jet neomezene rychle ale maximalne 120. Mozna jsem ale jen slepy
Alda: 250 je jen domluva nemeckych automobilek, ze to bude jejich "max", ale treba Porsche to "nepodepsalo" a jejich auta toto omezeni nemaji
radovant napsal:
Alda: 250 je jen domluva nemeckych automobilek, ze to bude jejich "max", ale treba Porsche to "nepodepsalo" a jejich auta toto omezeni nemaji
..mno a podivej jak je na howno, kdyz se anglani s germanama na tom nedomluvili. Me to vic jak 232 km/h na risskem autobahnu nepusti.... motor by i chtel... ale auto vi, ze neni domluveny, tak smolik