Chalani poradte v akom pomere miesat olej do benzinu v R1200 GS model 2014. Viem ze Simson Enduro dost dymil a casom zistili ze to bola chyba pomeru udavana vyrobcom motocykla.
HONDA CB 1000R 2009, GILERA Nexus 300 i.e. 2011, BMW R1200 GS 2014
Milda_Km napsal:
M2T nedávat,to je na 2 takty. To by mohlo něco podelat motoru
Co ja viem M2T je v pohode aj stryko to daval do pioniera a nic tym nepokazil. A to ze je na 2 takt je v poriadku lebo ta GS je 2 valec.
juro017 napsal:
Chalani poradte v akom pomere miesat olej do benzinu v R1200 GS model 2014. Viem ze Simson Enduro dost dymil a casom zistili ze to bola chyba pomeru udavana vyrobcom motocykla.
Ty jsi zralej se přihlásit na motorkáře.cz
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Juro ty cipe, všechny jsi pobavil protože takový dotaz nikdo ještě nevymyslel.
Motorka je čtyřtaktní, dvouválec a opravdu se do benzínu žádný olej nedává. To prostě není dvojtakt, Simson, Jawa Trabant atd. A jestli si chceš zničit motor olejem v benzínu tak hodně štěstí. Opava zapečených kloužků levná není a asi by jsi se docela prohnul. Jezdi prostě na benzín a přečti si pořádně manual ať nezplodíš další nesmyslnou otázku. J.C.
nepocuvaj Cimermana.. kazdy vie ze to je taraj
chalani co radili M2T mali pravdu
2 valce = M2T
ale keby si kupil napr S1000RR tak az vtedy by si musel davat 4 taktny olej
inak ja okrem M2T davam este aj VIF do nafty.. ale zimny a obcas ked robime echtovne zemiaky (pozor nie hranolky) na oleji tak olej co ostane zlejem a pridam.. potom to pekne za mnou vonia
pozor, olej z hranoliek vhodny do Harley, nie do BMW
p.s. podkovu na chladiči máš?
Upravil raptor dne 17.07.2014 09:34
live fast, die young be wild, have fun
Dakujem za rady, asi ostanem pri M2T nakolko ma skladne balenie a zmesti sa mi pod sedacku vedla trojuholnika a zdvihaku na koleso.
Posledna otazka: do ostrekovaca predneho svetla a blinkrov musi ist len original BMW anti insect liquid alebo moze byt aj univerzalna zmes od OMV???