Treba cesky statisticky urad muze pak konstatovat ze zvyseny vyskyt srazek na uzemi ceske republiky ma souvislost s pouzivanim pinlockuba pro dobro letnich dovolenych bude navrhovat zmenu zakona o pouzivani pinlocku v letnich mesicich
Mám dve prilby, jedna bez a druha z. V zime a daždi nejazdim tak som nepostrehnul jeho hlavnu vyhodu ktorou bude zrejme iba ochrana pred zamlženim skla!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Kdo má přilbu s plexi tak je to celkem nutnost jinak já osobně to mám hned zafuněný a při změně počasí nemluvě.Testováno na Shoei Hornet ds a luxusně funguje.Doporučuji.
... čisto teoreticky by to mohlo aj trochu znižovať hlučnosť v prilbe, alebo sa mylim?
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Mylis
Hluk v prilbe znizuju spunty do usi Teda... no vies ako to myslim
Bez spuntov a pinlocku uz na dlhsiu cestu ako 20km nikdy...
Upravil radovant dne 30.07.2014 23:30
nepoužívám,kdysi jsem to nabastlil do helmy,párkrát utřel od prachu a pak se stím v noci nedalo jezdit,měl jsem před očima poškrábaný obraz v obraze
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
nepoužívám,kdysi jsem to nabastlil do helmy,párkrát utřel od prachu a pak se stím v noci nedalo jezdit,měl jsem před očima poškrábaný obraz v obraze
Tak to jo na to bacha ,pinlock je měký matroš aspoň u schubrtky,musí se s tím čištěním opatrně ,schubrtka i samotný plexi má měký jak sviňa,zacházím s tím dost opatrně a stejně se neubráním poškrábání -to na starým airohu co mám na babetu je to jiný kafe -s tím zacházím jako ku.va s děckem a plego vcelku ok.
Upravil kim dne 31.07.2014 06:11
bystricke napsal:
Verim tomu, ze bude nejspis problem v tom, ze jsi neco nabastlil.
Kdyz jsem kupoval novy plexi, prodava se to jako dily, pinlock zvlast. A po objednani mi z Geneze volali, jestli bych to nechtel zdarma od nich smontovat, ze to chce kvalitni praci aby vse fungovalo jak ma.
Za me fakt pinlock super, ale znam ho jen z plexi, kde je z vyroby.
nepožívám lepší si lehce pootevřu a jedu...a když prší není to tolikrát jako slunečno..takže jsem ho vyndal neb neplnil funkci jakou jsem od něj čekal http://czunici.ra...