Chci se zeptat,jestli kdyz sundate 1100 z hlavniho stojanu,tak jestli se sam zavre?
Ja mu musim pomoct nohou a nevim jesli je to tak u 1100 normalni.Daval jste tam nekdo nove pruziny? A pak jestli to muze delat kryt katalizatoru?
Vim,ze u 1150gsa maj ty pruziny mnohem vetsi silu.Dik
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mám asi těžkou pr.... tak se obvykle zaklapne,když se to prohoupne. Pokud na tom nesedím, tak mu taky pomáhám haxnou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Cycli napsal:
Na 1150 se zaklapme sám. Nijak mu nepomahám.
No to prave vim,a proto me to na 1100 trochu vadi.Mam na nem kryt z 8mm plastu a asi bude moc tezkej.I kdyz funkci plni dobre.Tak uvazuju,kdyz ted tt vyprodava ty zasoby,ze bych koupil ten tt.Ale to by asi musel byt vyrazne lehci,aby to pomohlo.Proto by se mi hodil nazor nekoho,kdo ma 1100gs s krytem katalizatoru od tt.At to nekupuju zbytecne.Protoze s tim mym krome zbytecne vahy jinak naprosta spokojenost.
becka napsal:
vevis: neřeš ****viny a di rači na pivo
ted mě napadá...už máte přírustek?
Ja vim,ze je to kravina,ale stejne bych to rad vyresil.Prirustek cekame az v lednu.Pokud to nebude o 5 tydnu driv jako minule.Na pivo bych sel nekdy s tebou,protoze jsme jeste neslyseli zazitky z Rumunska.Teda krome prezouvani pomoci benzinu.
Skus taky namazat ty čepy na kterých to drží. Mě to (teda na bočním) moc pomohlo.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Me to na 1150 taky zustane napul cesty, jakmile o to ale brnknu (nebo stojan zavadi o zem pri manipulaci s motorkou), tak se to doklapne. je to jenom stojan, bez pridavnych zavazi. Neresim to.
David - Brno, 1150 GS.
becka napsal:
vevis: neřeš ****viny a di rači na pivo
ted mě napadá...už máte přírustek?
Ja vim,ze je to kravina,ale stejne bych to rad vyresil.Prirustek cekame az v lednu.Pokud to nebude o 5 tydnu driv jako minule.Na pivo bych sel nekdy s tebou,protoze jsme jeste neslyseli zazitky z Rumunska.Teda krome prezouvani pomoci benzinu.
až zase bude sraz, tak popijem a pokecáme...jinak nějaký fotky sem hodil do galerie, zdar
hlavně, že je pivo ftlamě