Protože se rádi brodíte a chladíte si nožky a válce, zakládám toto forum.
Nebylo by od věci prozradit svým kolegům, kudy rádi jezdíte a kde je zajímavý průjezd vodou s polohou, popisem místa, třeba i fotkou nebo obtížností (1-5, 5ka nejobtížnější). Mohlo by to pár lidem přinést inspiraci na vyjížďku.
Prosím jen bezpečné a legální cesty, kde nehrozí propíchnutí nádrže vidlema nebo jinej postih.
------------------------------
Takže třeba takhle:
Okres: Kutná Hora
Obec: Žehušice
GPS: 49°58'35.618"N, 15°24'25.444"E
Obtížnost: 1,5
Popis: vydlážděnej brod přes řeku Doubravu, asi 5-15cm vody, délka asi 15m.
Kudy do něj:
Nejlépe směr Horušice, Borek, před křižovatkou u obory zahněte vpravo na polní cestu a dále 500m podle řeky přímo k brodu. Vyjedete v obci Žehušice.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[151.75Kb]
Upravil Hrabe_X dne 06.10.2008 15:21
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bravo pane Hrabě.Dobrej nápad.No holt zřejmě slušnej oddíl.Asi STS Chvojkovice Brod,nebo tak něco.Pár jich taky znám ale musím se nejdřív podívat na souřadnice.
No je to přesně téma do sekce "Zajímavé souřadnice POI" Tam je zakládejte. Jinak dobrý nápad.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tož nechť to Superhypermegaadmin Miloš přeřadí na správné místo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To musíš sám. V levým panelu uprostřed je ta sekce a pak ti vyskočí tabulka a do tý to vložíš. Tady k tomu můžeme vést diskuzi.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
aha - ty brďo to je nemachrovaný jaxviňa, s tím nebudu střízlivej umět..... no fotky z průjezdů i souřadnice stejně můžete házet i sem, třeba to někoho zaujme a pojede si ho zkusit
H.
A dej to i tam. Však ty to zvládneš. Jsi šikovnej kluk.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Taky jeden přidávám Kladruby nad Labem kolem učiliště za nosem do lesa a asi po dvěstě metrech před mostkem doprava. Z cesty je vidět.
Podloží písek, hloubka různá, záleží na dešti d délka asi 25m. Já byl asi 5 cm od sání
Upravil Remus511 dne 07.10.2008 22:01
No, tak zajímavý brodíky jsou i na znojemsku - mezi obcemi Plaveč a Hluboké Mašůvky
GPS souřadnice vám bohužel neřeknu, bo mám akorát mapuAle mám tu videíčko z teho místa YouTube Video
Je to v podstatě cesta podél potůčku měnícího se na říčku a pořád se křižují
Thomasson přiložený následující obrázek:
V létě jsem v rámci zkoušení nových pneu projížděl Přírodním parkem Údolí Bystřice (nebyla tam žádná značka, tak jsem jel...).
GPS neznám, ale je to v podstatě podél řeky Bystřice s asi pěti docela zajímavými brody-po větším dešti nedoporučuji
Velká Bystřice-Hlubočky-Hrubá Voda-Magdalénský mlýn-Jívová.
Mikes přiložený následující obrázek: