Právě se mi orig. Continentaly (teda zadek) bliží ke konci a přemýšlím, co dál.
Byl jsem s nima spokojenej, ale pořád mi leží v hlavě Metzeler Tourance, který mi na vzducháči vyhovovaly maximálně.
Zadní Continental najel cca 13000km, což je paráda.
Od začátku jsem věděl, že pak přejdu na Tourancky, ale on tenhle Continental není vůbec špatnej, taky abych si nakonec nepohoršil.
Nějaky tipy a zkušenosti? Zajímá mě dost i ten nájezd.
Neslysel jsem na ne zadnou chvalu.
Rad bych Metzelery nebo ty Continentaly, ale bylo by fajn, kdyby mel nekdo zkusenost s obema.
Hicks je vsude prvni, ale asi obedva, tak pockam
Alda napsal:
Právě se mi orig. Continentaly (teda zadek) bliží ke konci a přemýšlím, co dál.
Byl jsem s nima spokojenej, ale pořád mi leží v hlavě Metzeler Tourance, který mi na vzducháči vyhovovaly maximálně.
Zadní Continental najel cca 13000km, což je paráda.
Od začátku jsem věděl, že pak přejdu na Tourancky, ale on tenhle Continental není vůbec špatnej, taky abych si nakonec nepohoršil.
Nějaky tipy a zkušenosti? Zajímá mě dost i ten nájezd.
mam skoro 50k na tourance NEXT A MYLUJU JE!!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
fero napsal:
Hlavně si neber Michelin ANAKEE 3 - jsou hlučný jako blázen . Až je dojedu půjdu do Metzelerek.
Souhlas. Ještě bych dodal, ze dost klouže nebo spis ustřeluje. Déšť této pneumatiky taky není silná stránka.Jak je chladno 8st. a méně tak taky zrovna nedrží. Taky zkusím až je odjezdím Tourance Next.
fero napsal:
Hlavně si neber Michelin ANAKEE 3 - jsou hlučný jako blázen . Až je dojedu půjdu do Metzelerek.
Souhlas. Ještě bych dodal, ze dost klouže nebo spis ustřeluje. Déšť této pneumatiky taky není silná stránka.Jak je chladno 8st. a méně tak taky zrovna nedrží. Taky zkusím až je odjezdím Tourance Next.
Jojo jsou takový nejisty, ja jsem dokonce přemyšlel že bych je sundal z nový motorky a obul ji hned na Nexty ale..... nějak je domydlím.. Nové bych si je po cca 6000 km už nekoupil
Alda napsal:
To rad slysim, kdybych je totiz nevyzkousel, nemel bych nikdy klid.
A najezd na zadni??
asi 12k? nevim, nemerim to ted.
ale mam mensi nadvahu nez ty.. tak nevim.
17 cm
fero napsal:
Jojo jsou takový nejisty, ja jsem dokonce přemyšlel že bych je sundal z nový motorky a obul ji hned na Nexty ale..... nějak je domydlím.. Nové bych si je po cca 6000 km už nekoupil
jako uprimne.. NExtky mne prekvapili. Cekal jsem shit.. a nekona se.
17 cm
Mám na CON najeto 6 tis a teprve teď si začínám všímat nějakého opotřebení. Do inzerátu bych napsal pneu 85 %
Upravil Pamilton dne 15.08.2014 16:11
BMMW R1200GS LC 2014
Caute,
Ktore gumy do terenu mi odporucite z tychto troch? alebo mate skusenosti. Rozmer 170/60 R17, 120/70 R19
Metzeler KAROO 3
Continental TKC 80 Twinduro
alebo
Pirelli Scorpion Rally
Metzeler KAROO 3 vyzera mat celkom dobry test co som cital, ale ci to tak aj je v skutocnosti
Aktualni stav orig. Continentalu na LCcku: najeto 14500km, zadni stale neni na vymenu. Nova Tourancka se prezouvat nebude a zustane v garazi do pristi sezony.
Docela mazec.
Upravil Alda dne 13.10.2014 08:16