Ahojte, chcem sa spytat, ci nahodou niekto nepouziva tieto cizmy? Celkom ma zaujali, len neviem o nich nikde ziskat informacie od uzivatelov, ktori ich aj maju. Ako ste s nimi spokojni? Su naozaj nepremokave? Ako velmi ich prefukne? Su pouzitelne aj pri nizsich teplotach okolo 13 celzia? Diky za kazde info.
pebro přiložený následující obrázek:
Pokud je v nich prokazatelně použitý Goretex tak by měly být určitě nepromokavé a větruodolné.Okolo 13stC jsou použitelné co se chladu a větru týká určitě i bez goretexu
Ty jsem měl, ještě když se prodávaly pod značkou oxtar.
Měl jsem je asi pět - šest let. Byl v nich goretex a nepromokly. Docela slušně větraly. Na boxeru s nohama za válci to tolik znát nebylo, ale když jsem si půjčil transalpa, kde jsem neměl kryté nohy, divli jsem se v nich pěkně luftuje. Byly to moc prima bačkůrky.
Potom jsem je vyměnil za něco jako TCX Infinity. Důvodem bylo, že pravá bota začala téct. Někde se natrhnul ten goretex. Měl jsem si dřív stříhat nehty!
Můžu je jen doporučit.
Dakujem za poznatky. Podla ich origo stranky by mali mat preukazatelny gore-tex http://www.tcxboo...rodotto=11. Oni uz su tak dlho v predaji? Som bol v tom, ze to je model tak max 2012 Mam v plane ich ist v piatok skusit. Pokial sadnu, ich asi aj zoberiem. Este raz dik
Upravil pebro dne 17.08.2014 14:08
Pebro