Mám problém na mém gs. Nefunguje mi nic na přístrojovce,rycloměr .otáčkoměr,žádné kontolky,počítač,jen hodiny!JInak motorka startuje,jede,svítí ,bliká.. Nechci vypadat jako ****,ale poradí někdo?že by nějaká pojistka? gs mám chvíli,tak mě omluvte.. dík Tom
Máš zastrčenej ten konektor zezadu?Mě se to na jaře taky stalo.Sundával jsem v zimě budíky a světlo a pak jsem zapojil jen dva ze tří zpět
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na budíkách je jeden zezadu. Mr.GS to určitě myslel tak, že odpojoval konektory ze světla a budíků, a pak zapojil jen do světla a na budíky zapomněl.
Upravil Tonda dne 18.08.2014 10:32
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Podívej se ze-zadu do toho konektoru co jde do budíku, jestli jsou všechny piny správně zastrčený a zajištění v konektoru - už jsem viděl prasklou pojistku pinu a povyjetej jede konektor a taky to zlobilo - můžeš zkusit lehce zatahat za ty kabely jestli nevyjedou z konektoru...
Pak zkoukni vstupy - piny do budíky, jestli není nějaký ohlý nebo zoxidovaný...
Pokud nemáš tek kokpit od Touratechu stačí povolit ty dva 30 torxy nastranach u blikače a cely světlo i s palubkou vyndáš ven
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak nějak se mě povedlo docílit toho,při nastartování gs,že ta přístrojovka problikávala.Takže si myslím,že to bude konektor nebo svazek..To asi nebude přístrojovka v kopru,né?