Je rozdil mezi plegem na GeSo a Adventuru? Prislo mi turisticke plexi anglicke firmy Skidmarx (jinak docela pekne), jenze mi nepasuje na moje standardni GeSo. Dealer ho chtel poslat zpatky, ze mi to vymeni a ted mi volal, ze ma ty plexiskla vedle sebe (na GeSo a Adventuru) a ze jsou stejna. Ja si myslim, ze stejna (takova dole uzsi) byt nemaji. Poradite?
Upravil Bubak dne 07.10.2008 20:31
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Jestli se nepletu ,tak rozdíl mezi 1150 a 1150ADV je že plexi je na ADV sirší. Skelet držáků budíků je stejný akorát u ADV jsou delší nástavce pro držení plexi.
... no parada. Mam podle papiru obycejne GS ale nastavce na bocich pri pohledu ze shora maji na kratsi strane , co je u svetel, zhruba 43 mm a na te delsi u budiku asi 70 mm (+/¬).
... roztece der puvodniho plexi - v predu u svetel 38 cm a vzadu u budiku okolo 44 cm ...
... to vypada, ze si nejspis predchozi majitel na romalni GeSo nabastlil Adv plexi?
Jo s tím bych taky souhlasil kamarád to tak má. na obyč gs ma nastavce na adv plexi se neda štelovat je na tvrdo. na obyč gs je užší a jde měnit sklon plexi. Obyč gs má šířku cca 3-4 cm těch mezikusů mezi budiky a plexi a adv tak 6-9 cm cca odhadem neměřeno. Je to mezi sebou kompatibilní jen je potřeba mít to vymezení mezi budikama a plexi a dás se to vyměnit. Takže jednoduše pokud se neda měnit sklon tak maš zřejmě plexi z adv.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
ja vim jen ze ADV plexi je lepsi, srovnaval jsem ho, ale pri sve vysce stejne musim mit deflektorek kvuli turbulencim
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Přesně tenhle problém jsem taky řešil. Koupil jsem GS bez pléga a sehnal jsem origo. Trochu jsem se divil, že mi to tam nejde. Nakonec jsem zjistil, že tam mám držáky z Adventůry-jde to prohodit. Na Adventuru je delší mezikus + poklička-sklo je natvrdo a na normální GS potřebuješ mezikus + 2 pokličky na každou stranu. Kupoval jsem to v Autecu a myslim, že to vyšlo komplet i se šroubama kolem 1200,-Kč - už jsem to sem někam psal. Jen mi objednali 8 těch pokliček a né ty mezikusy-takže pozor na to. Stejně to origo plégo je dost malý a to měřim jen 180 cm, takže určitě taky půjdu do doplňkovýho na Adventuru.