Je tady pro všechny,co by potřebovali něco odemknout e-shop s "odemykátkem" na všecno,co má zámek. Tohle už bude fungovat líp,než ty bláboly s paralyzérem,magnetem,dálkou na TV atd.
Bohužel... http://shop.locks...ex&cPath=3Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Bigr,ještě jim dej návod na imobilizer,případně jak ochcat alarm....
Čeče,bych mohl dát školení jak otevřít auta bez klíčku,diagnostikou startovat auta je to tzv. nouzový start a tak...Pokrok nezastavíš....Jo to je tak,když vybavěj autoservis něčím a chytrolíni hned vědi jak to použít na noční mimo servis...
Taky se mě stratilo auto,ale co auta budou a my nebudem.....
No ještě bych si na něco vzpomněl. Když jsem se tím chvíli živil... Co by tě zajímalo brouku?
To víš Češi sou vynalézaví jak jde o to něco ochcat,nebo šlohnout...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Čeče,já to ani nepotřebuju vědět,znalostích z autoproblematiky mám celkem dost a v noťasu dost potřebnách prográmku,takže až mě to přestane bavit dávat auta dohromady,tak je třeba budu rozebírat,to prej vynáší víc
Tak pak řekni až budeš potřebovat pomoct s utrácením těch melounů. Taky bych věděl co s nima.
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Najednou....
Pořád lezeš na nějaký rozhledny,tak by se ti líbilo na borech,já bych chtěl zůstat v regiónu,alespoň by mě Bob nosil v neděli k obědu deset housek a metr kabanosu...
Jenže tobě by se tam nelíbilo,protože by jsi se svou vizáží musel nějakýmu recidivistovi dělat mamku.
BMW R1200GS
Emilio napsal:
To bych teda moc netvrdil,když by mě viděli ty chmatáci svlečeného,tak by si mysleli,že se vracím na stromy,hlavně s tím přirozením,bych ihned dostal přezdívku,jack rozparovač
Důkaz místo slibu.....
[img][/img]
NO FUJ! Tohle sem nepatří.
Ten svůj labutí krk s boxerkou na konci tu neukazuj.
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Já jen pro představu,klasickej kabanos.....
Ještě chvilku a pak to smáznu,aby si někdo nedával v pracovní době vlast%náka a nebo mě pořád někdo neposílal sms co budu dělat večer.....
JJ Ale paní ten kabanos evidentně chutná...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Ženský jsou mlsný,to máš vědět a když chytne druhej dech tak máš vidět jak si chrochtá....
To je fakt. Na tom něco bude. Tuhle jsem si ho namočil do Nutely a to bys koukal ten fofr.
Akorát,že děti jí k tomu vůbec nepustily...
BMW R1200GS