Ahoj, dáváte něco pod tankvak, aby se nepoškrábal lak?
Jednou se mi tam dostal kamínek a docela to podrápal. Napadla me papírová lepenka. Jde dobře dolů a je docela odolná.
Já mám na 650gs, popruhy a pokaždé mám od nich zmatněný lak, jak se drobet hýbou. A kamínek mi tam už taky nadělal paseky...
Neměl bys schreku nějaký otestovaný typ?
Chce to polyuretanovou folii, je odolná, má lesk nového laku, akorát na větší a zakřivené plochy to chce odborníka, páč se musí na vodu -aplikační roztok, pak to vypadá dokonale a když o tom jeden neví, tak si ani nevšimne. Umim to ale jsem v HK.
Mně se osvědčila potravinářská folie, docela to drží a jde lehce sundat. Možná nevýhoda je, že pokud hodně vyčnívá do boku tak se časem odlepí a pak ve větru vlaje. To mi však nevadí. Praktikuji to každoročně a vše OK
Já se tomu bráním, že nepoužívám v žádném případě tankvak :-) Ale např. na bocích nádrže, kde mám občas nohy - mám polepedou transparentní fólií jak je uvedeno nahoře... na dovolené, kde třeba jedu dlouho v dešti a moto nemohu omýt to je určitě dobrá věc :-)
Naštěstí ne, ale viděl jsem nádrž po jeho používání... každý zrnko prachu nebo čehokoliv jinýho (za deště to jemný bahýnko atd ze silnice, který se tam s vodou dostane) ti tam dělá prakticky brusnou pastu
Docela úspěšně lze použít ochrannou samolepicí folii den braven.
Drží jak má držet a jde dobře dolů.... původně určená k ochraně rámu oken a dveří při opravách fasád.
Rolka stojí na pultě kolem 400kč a je toho na několik motorek asi na 10 let...
Nevýhodou je lehce namodralý odstín....
Tankvak používám pořád, i na předešlé- tam magnetický, a nikdy nic. Tedy nic co by mě trápilo. Je třeba ho mít řádně doplý. Ale jinak bych to omotal strečovkou- úspěch zaručen (ne přes hrdlo