jediné čo sa mi naozaj páči je nový dizajn prednej masky - ten starý to bola zrúda
pre asfaltového turistu to nemusí byť zlá voľba lebo ten motor má svoje čaro
v skratke? recyklovaný motor aj rám + vynovený dizajn ktorý na úvod bude stáť kakalión europeňazí ale za 2-3 roky to može byť príjemna voľba za rozumný peniaz
Upravil raptor dne 11.09.2014 08:03
live fast, die young be wild, have fun
Alda napsal:
Me se to nelibi vubec.
Kdyby japonce, tak Super Tenere.
Ale treba nas prekvapi Afrika!
Tak SuperTeneré bylo vždycky lepší jak Afrika, jen nemělo kolem sebe tolik reklamy. Myslím, že až tak nepřekvapí. Nechá mě chladným a zůstanu u vrtulí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Alda napsal:
Me se to nelibi vubec.
Tak SuperTeneré bylo vždycky lepší jak Afrika, jen nemělo kolem sebe tolik reklamy. Myslím, že až tak nepřekvapí. Nechá mě chladným a zůstanu u vrtulí.
ano ano stara tenere mala vzdy lepsiu spotrebu oleja... ta mrdka Africa nezrala ani kvapku
live fast, die young be wild, have fun
Alda napsal:
Me se to nelibi vubec.
ano ano stara tenere mala vzdy lepsiu spotrebu oleja... ta mrdka Africa nezrala ani kvapku
Ale zase na Tenérce jsi se svezl jak na daráckým speciálu, kdežto na Africe jako na zvýšený 634ce třindě.
Tyhle spory neměly konce už před 15ti lety.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
[Tak SuperTeneré bylo vždycky lepší jak Afrika, jen nemělo kolem sebe tolik reklamy. Myslím, že až tak nepřekvapí. Nechá mě chladným a zůstanu u vrtulí.
Yamaha to prokaučovala
Nedokázala využít vítězství Peterhansela
chstepan napsal:
... tak tahle se mi docela líbí .. a pro nás asfaltomrdaly myslím slušná volba .. http://www.motoho...rossrunner
...
KÉŽ BY TAKHLE UVAŽOVAL KAŽDEJ ASFALTOMRDAL!!!
...aby ty GS nevypadaly,jak vypadaj dneska
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA