Máte někdo zkušenosti a jak se vám jeví výhody a nevýhody? Přemýšlím o novém kháru, na mou firmu.Teď mi končí 5 leté odepisování stávajícího vozu.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
To zalezi kolik jsi zvyklej (ochotnej) rocne na aute prodelat. Ja nad tim taky uvazuju. U me je to tak ze menim auta po 2 letech, cimz zaplatim tu nejvetsi ztratu. Nechal jsem si to pocitat u BMW a vyslo mi to +- stejne, mozna trochu lip a je to bez starosti. Proste si pred koncem objednas novy a pak jenom presednes a nemusis nic resit.
Carpe diem
Nori napsal:
Máte někdo zkušenosti a jak se vám jeví výhody a nevýhody? Přemýšlím o novém kháru, na mou firmu.Teď mi končí 5 leté odepisování stávajícího vozu.
Ve firmě takhle máme 3 auta a dělá nám to Hertz.
Výše měsíční platby se odvíjí od ceny vozu (somozřejmě) a taky od rozsahu servisu a služeb, které Ti finanční společnost nabídne.
My máme full service (nvýměna a dolévání všech náplní včetně vody do ostřikovače, pneu, náhradní auto, pokud je to Tvoje v servisu, assistant + přistavení vozu v případě poruchy, atd.).
V podstatě leješ jen benzín, ale něco to stojí. Také záleží na ročním nájezdu. Čím víc nejedeš, tím víc platíš (to je jasný). Ten roční nájezd se musí propočítat poměrně přesně a při překročení se dělá rekalkulace a něco to stojí. Když zas stanovíš zbytečně vysokej a nenajedeš, tak na tom "proděláváš".
Cauko ja mam seat leon 1.2tsi m6 77kw a platim 130€ meaacbe a a mam jediby limit 20000km na rok inak neplatim nic akakolvek zavada ide na ich triko. Cena auta bola 18000€ takze vybava je tam fakt dobra
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/