Sorry pisu z mobilu :-)
Prosim o vase rady na tema nize uvedeneho systemu ... Koupil jsem ho protoze jsem proste moc chtel :-) :-) .
Zatim nenamontovan, a NECHTEL bych casem podpalit ventily, takze asi bez KN filtru . Nebo myslite ze mam dat KN A POWERCOMMANDER / ignitech ????
Nejde mi ani tak o vykon jako o zvuk :-) .
Kompletní výfukový systém AKRAPOVIČ řady RACING 2 / 2 / 1 - HOMOLOGOVANÝ výfukový systém. Výfuková koncovka v provedení TITAN OVÁL s VYJÍMATELNOU HOMOLOGAČNÍ VLOŽKOU a NEREZOVÝMI 2 / 2 / 1 SVODY. Při montáži tohoto výfuku se používá výfuková přívěra z originálního výfuku. Balení obsahuje kompletní příslušenství pro instalaci výfukového systému Akrapovič na motocykl.
a kto ti povedal ze ked das akrapovic so zvodmi tak si podpalis ventily? :-o
a ak sa bavime konkretne o podpalovani ventilov vobec som si neni isty ci tomu vie KN filter nejako zabranit. Povedal by som ze nie.
live fast, die young be wild, have fun
chudobna zmes = vyssia teplota spalovacieho priestoru
takze praveze ak das KN tak je tam vacsia sanca ze budes mat chudobnu zmes, ale od toho mas na motorke lambdu (v tomto pripade dve lambdy - na kazdy valec jednu) aby si to v ramci moznosti upravila takze vobec by som sa nebal ani KN
kupil si homologovany odskusany vyrobok od momentalne asi najlepsieho vyrobcu vyfukovych systemov na svete. Vobec by som to na tvojom mieste neriesil a namontoval to tam. Samozrejme ak das Powercomander a nasledne to este odladis na brzde tak to by bolo uplne to najlepsie co mozes pre svoju bramboru urobit.
Na svete jazdi XY GS s kadejakymi lacnymi Odkvapovičmi čo nazváral kdeaký sváko v garáži. Nehovorím že je to ideálny stav ale ešte som nepočul aby si niekto podpálil ventily koli ladáku.
Jen poznámka - pochybuji, že ty svody mají homologaci. Nemají totiž katalyzátor.
Homologovaná je jen koncovka.
Při silniční kontrole u našich sousedů může být stejný problém, jako nastane při jízdě bez db killeru.
3X napsal:
namontuj a jezdi, nic dalšího není třeba řešit
Jen poznámka - pochybuji, že ty svody mají homologaci. Nemají totiž katalyzátor.
Homologovaná je jen koncovka.
Při silniční kontrole u našich sousedů může být stejný problém, jako nastane při jízdě bez db killeru.
Jojo, to mas pravdu. Opis je zavadejici, ale prodejce mne na to v telefonu upozornil / darebak :-) .
vsak dobre ale ako taka rakuska pangla vie ze toto su nehomologovane zvody bez katu?
resp ako rakuska pangla vie ze kt. motorka ma seriovo kat a kt. ho nema?
rakuske pangle sa v pangloškolách učia encyklopédiu motoriek?
myslim si ze ak ten fizel nie je zrovna motorkar tak nema anung o tom ci ma byt alebo nema byt kat, kde sa ma nachadzat a ako ma vyzerat
hlucnost sa odmerat da lahko, ale neviem o tom zeby bola vymyslena nejaka mobilna STK na meranie emisii.. ale mozem sa mylit
Upravil raptor dne 18.09.2014 17:10
100 policajtů to neví a jeden jo a máš vymalováno. Jen jsem napsal, co se může stát. Rakousy a Deutchland jsou někde jinde než CZ a SK. Mi osobně to je jedno,
Panacku tomu ver ze ten rakouskej a nemeckej policaj moc dobre vi naco se podivat a co kontrolovat.. jen ti nasi blbove nevedi nic
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No i naši už vědí. Ona se ta obyčejná malá značka naučí hledat velmi rychle. Nedávno mi někdo vyprávěl příhodu z Švycarska, a tam šli najisto a za řádný peníz.
No tak u nás rozhodně žádnej policajt kterej teda zrovna tu motorku nevlastní nepozná jestli tam jsou originální svody nebo ne. A v Rakousku ta situace asi nebude o moc lepší, pár lidí co vo tom má páru tam určitě je, (ale vždycky se to dá nějak ukecat. :)) když by měly hledat Ečka na svodech u všech motorek co zastavěj tak jich odjede 50% z pokutou i když by měly originální výfukovou soustavu. Protože jsem si naprosto jistej že na žádné motorce co jsem dřív měl na svodech žádný Ečko nebylo.
Ja ted kupoval taky komplet svody a koncovku. Zda se, ze snad od jedineho vyrobce, ktery ma homologaci jak na koncovku, tak i na svody ktere obsahuji pidikat. Znacka homologace na nich ale taky neni i kdyz vsude pisou, ze jsou to jediny sportovni "legalni" svody v evrope. Stalo to sice ranec ale resim to prave k vuli rakousku a nemecku, kde sou cajti lepe obeznameni co na motorkach je ok a co neni.
Upravil LukyGs dne 19.09.2014 02:55
http://www.zednic... http://luky2.rajc...