28.10. v 9:00 startuje na http://www.erzber... registrace na pristi, 21.rocnik (cerven 2015).
A jako inspiraci si muzete poslechnout muj rozhovor na "kolama dolu". No, mel to byt rozhovor a trvat hodinu. Prekvapive to vyustilo v hodku a pul dlouhy skoromonolog
Kdo by to nevydrzel, muze si alespon neco malo precist, prohlidnout fotky a videa.
Diky moc! Sam jsem si z toho moc nepamatoval, resp. jsem hlavne nevedel, co v rozhovoru je a co ne, nakecali jsme jeste hromadu pred i po. Tak to pro me byla skoro novinka a byl jsem minimalne pulku poslechu zvedavej o cem ze to ten morabo bude ted zvanit. Maiali nel Fango!
Ofiko to zacina v 9 a tak v pul 10 je konec, tak nevahejte. Kdyz to pak nezaplatite, nic se nedeje, takze si teoreticky muzete i jen prodlouzit rozmysleni tak o tyden Maiali nel Fango!
Zetore hlavne opatrne. Vis ze pojedes na Ktm coz bude zavod uz tak dost velkej. A doufam zetam nebude nejaky mostek pres potok...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Zetore hlavne opatrne. Vis ze pojedes na Ktm coz bude zavod uz tak dost velkej. A doufam zetam nebude nejaky mostek pres potok...
Že jo? Nechápu proč nemají všechny KTMky v názvu "adventure" u nich je totiž největší edvenčr to napětí jestli se to vysere nebo ne Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.