...možná by nebylo marné dát sem pár zkušeností se servisy a jejich hodnocení. Navrhuji hvězdičky např. takto ***** až * , nebo jako ve škole 1 až 5, nebo (v rámci demokracie) jak kdo chce.
Motoservis B + A, spol. s ručením neomezeným, Věteřov
...na úvod řeknu, že jsem technický neuměl, ale rád bych si dělal věci okolo motorky sám. Když jsem chtěl po mém "osobním" mechanikovi, ke kterému jsem jezdil čtyři roky s Yamahou, aby mi udělal servis na Bramborce, ale tak, že jen bude stát a říkat mi co budu dělat, nějak na mne neměl čas ...po třech týdnech mi docházela trpělivost, ALE naštěstí jsem se zmínil Bohumilovi a ten řekl "tož dojeď na klobásek, něco s tím uděláme"
...tož dojel jsem, viděl jsem a spokojenej jsem ...mám vyměněn olej+filtr, seřízenou synchronizaci (volnoběh, podtlaky či co ), ventily, olej v převodovce, olej v kardanu, namontované výztuhy převodovky
...v průběhu servisu se mi dostalo vzorné péče ...několikrát mi byla nabídnuta káva, pití, dostal jsem oběd a nakonec ještě i ten klobásek
...tento servis si tedy dovolím ohodnotit 1A*****
...je pravda, že celá moje mechanická práce spočívala v demonráži a zpětné montáži krytů válců a zástěrek ...jinak jsem jen tak přicmrndoval, sem tam něco podal, či podržel ...ale stejně z toho mám dobrý pocit
Bohumile DÍKY!!! Aničko DÍKY
Upravil prezi dne 12.10.2008 10:46
Jinak v archivu anket je vaše hodnocení s jednotlivými servisy. Archiv anket je přístupný jen registrovaným uživatelům a pokud hlasovali v poslední anketě.
Ano, jsou tam hodnocený 4 nejznámější (si teda myslim) servisy.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi