Takže v první řadě dobrý den pánové...chci si splnit můj dětský sen a to je právě GSA 1200...o motorky celkově a konkrétně o TUHLE už se zajímám nějaký pátek ale po přečtení nějakých vláken na tomhle fóru sem zjistil že o ní nevím zdaleka ani možná čtvrtku. Takže jsem zůstal s otevřenou hubou stát a četl celou noc. Ale abych to zkrátil...
strop 300 tisíc
chtěl bych za to slušnýho advika ale počítám že je to málo na dvouvačku + nějakou slušnou výbavu (kufry,rám,mlhovky...)
nájezdu se nebojím takže jestli bude mít 50 nebo 80 si myslím že není rozhodující i když vím že nějaký díly budou buď měněný nebo je bude čekat výměna (ložiska,gufera,kardanka na repas třeba)
takže se ptám co byste mi poradili a doporučili...rád bych se také zeptal kdo je tady takovej frajer že k němu svěříte svého miláčka...protože pak by mi zůstal jedině autorizák v Praze a všichni víme jak to v těch servisech chodí že?
rauly napsal:
Takže v první řadě dobrý den pánové...chci si splnit můj dětský sen a to je právě GSA 1200...o motorky celkově a konkrétně o TUHLE už se zajímám nějaký pátek ale po přečtení nějakých vláken na tomhle fóru sem zjistil že o ní nevím zdaleka ani možná čtvrtku. Takže jsem zůstal s otevřenou hubou stát a četl celou noc. Ale abych to zkrátil...
strop 300 tisíc
chtěl bych za to slušnýho advika ale počítám že je to málo na dvouvačku + nějakou slušnou výbavu (kufry,rám,mlhovky...)
nájezdu se nebojím takže jestli bude mít 50 nebo 80 si myslím že není rozhodující i když vím že nějaký díly budou buď měněný nebo je bude čekat výměna (ložiska,gufera,kardanka na repas třeba)
takže se ptám co byste mi poradili a doporučili...rád bych se také zeptal kdo je tady takovej frajer že k němu svěříte svého miláčka...protože pak by mi zůstal jedině autorizák v Praze a všichni víme jak to v těch servisech chodí že?
takže předem díky za odpovědi a názory Rauly
Vitam Te, i kdyz mi to zrovna nenalezi.
Poslal jsem Ti PM (soukromou zpravu) k masine.
proti autorizáku nic...ale já osobně jsem dělal v audi a viděl sem ty ceny co se za co účtuje...pak sem četl pár příspěvků od lidí s různými servisy jaký byly problémy s penězma a podobně...udělal bych si to sám ale vyznám se pouze v japoncích a rakušácích...o němcích nemám ani tucha a nerad bych na ní neco zkurvil víš? tak proto jsem se ptal jestli je tady někdo kdo je dělá doma...četl sem snad že zrovna Ty Servisaku...tak bych byl radši...mluvit přímo s mechanikem...dozvědět se vše a né mluvit jen s přijímacím technikem...
rauly: presne jak servisak , nevidim duvod neverit proverenemu autorizaku, ja svou krasku mam vzdy v Ostrave a cellou dobu si u toho muzu sedet a cumet co mechanik dela navic si muzes pekne pokecat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
hoši já neřekl ani slovo proti autorizáku ...tak co blbnete?...jen sem řekl že jestli je tu kvalitní mechanik a budu to k němu mít blíž a budu s ním moct probrat vše ohledně mašiny...v autorizáku ti to vezmou a pak vratí s tím že je to hotový...toho dotyčnýho se můžeš zeptat na vše co chceš...tak sem to myslel...nic proti autorizáku!
konečne se někam dostáváme...děkuju servisaku...měl sem na mysli právě tohle...že když dám mašinu konkrétně k tobě...povíš mi vše o ní...co jak vypadá...v jakém je to stavu...co bude potřeba vyměnit...atd atd...už si rozumíme?
děkuju...hodnej...jen že jsem to chtěl urovnat aby tomu rozuměli všichni a nebyly tu nějaký problémy a nemysleli si že sem nějakej ****...dobře kdyby cokoliv obrátím se na tebe...ať už tady an fóru nebo přes telefon...jinak jestli jsi z Prahy...tak to mám za rohem takže by nebyl problém ani s mašinou přijet aby si se na to podíval předem díky