Zatím jsem tohle vlákno nazval takhle, pak to přejmenuju... vysvětlím....
Jak jsme již v jedné diskuzi naznačili, Touratech nám ukázal ještě jeden nový výrobek (resp. sérii výrobků) - jedná se o kufry, které budou náhradou starých kufrů Zega.
Ještě nemůžeme zveřejnit žádné fotky a celý marketing čeká na to, až jich bude na skladě alespoň 2000, aby se neopakovala situace z letošního jara s kufry ZegaPro a ZegaPro2.
Hodně stručně - kufry budou mít stejné vnější rozměry jako ZegaPro/ZP2, budou vyráběné pouze v hliníkové verzi (bez anodizace) a poznají se ihned podle toho, že nemají plastové chrániče rohů. Jsou čistě hliníkové, bez plastů. Vypadají velmi elegantně. Uchycení bude stejné jako ZegaPro (a staré Zegy), jen uvnitř místo velké matice je nová matice s čtyřmi rameny, takže se to líp utahuje. Víko a dno jsou lisované z jednoho kusu materiálu (nemá to svařované rohy) a otvory jsou vypalované 3D laserem. Když se podíváte na fotky z Travel Eventu 2014, tak to jsou ty víka těch nových kufrů...
Je to navržené tak, aby to zaplnilo cenovou hladinu pod kufry ZegaPro, neoficiální cena smontovaných kufrů (s namontovanými puky) je v přepočtu do 19500Kč a nenamontované budou ještě o něco levnější. Počítáno kurzem 28. Zkrátka to má být komplet do 700EUR.
Všechny doplňky ZegaPro pasují i na nové kufry.
Předpokládáme, že tak za měsíc by mohly být na trhu resp. se začnou propagovat.
Pochopitelně už víme jak se budou jmenovat ale zatím ... musíme počkat. Pak přejmenuji tuhle diskuzi na správné jméno.
Pekny mozna budou, ale ja osobne jsem udelal chybu, koupil jsem misto starych Zega, ty nove /na novou motorku/ .... A uuuplne ale uuuplne nejvic mi chybi ty velky oka /usi/ na viku.... Ty maly ouzky jsou daleko horsi, a nenahradi to ani taska na viko, popruhy itd ....
petr kamennyujezd napsal:
Pekny mozna budou, ale ja osobne jsem udelal chybu, koupil jsem misto starych Zega, ty nove /na novou motorku/ .... A uuuplne ale uuuplne nejvic mi chybi ty velky oka /usi/ na viku.... Ty maly ouzky jsou daleko horsi, a nenahradi to ani taska na viko, popruhy itd ....
Rozumím. Bohužel těch lidí, kteří chtěli vysoký oka, bylo už dost málo. Hlavní problém - nedalo se na kufru sedět - tlačilo to do zadku. Ty oka na boku vůbec nepřekračují rovinu víka, takže se na tom sedí o dost pohodlněji.
Nicméně - není problém tam ty původní osadit ne? Bylo by to asi divný, že tam budou dvoje ale jestli to je pro tebe zásadní věc...?
Ty klasické Zegy (vyráběné ve Švýcarské manufaktuře) už jsou jen v hodně omezeném množství (viděl jsem minulý týden tak dvě palety) a další nebudou. Pán, který je vyráběl, už skončil a co je skladem, to se nechá na náhradní díly resp. když někdo něco rozbije (i když třeba v shopu už nebudou uvedené tak je mít budou dokud se nevyprodají).
Upravil TomasTT dne 06.10.2014 01:33
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...