Nevíte někdo kde se dá tenhle kryt sehnat, nebo kdo ho vyrábí??? Jedná se o plechový kryt přední části motoru. Dík Orel
Orel přiložený následující obrázek:
jezek napsal:
když vidím to upevnění - přímo do bloku motoru, dokážu si docela představit, co to udělá při velkém nárazu.. Tohle bych nedoporučil..
Souhlasím tohle nadělá víc škody než užitku. Navíc moc nevím k čemu je to dobrý, takovej kryt vypadá mnohem hůř než pá ťukanců od kamínků navíc ta barva je docela odolná a jen tak se neotluče. Místo toho bych si sehnal prodloužení blatníku svou funkci plní dobře a vypadá o dost líp.
Prodloužení blatníku mám, za deště docela dobré, ale přesto odletují do výfukové trubky kamínky a kolem šroubu plast. krytu už začíná koroze. Poškození bych se nebál, je to tenký asi duralový plech a ten by tu šrouby z bloku nevytrhl. Je vědět kdo to vyrábí...
Orel napsal:
Prodloužení blatníku mám, za deště docela dobré, ale přesto odletují do výfukové trubky kamínky a kolem šroubu plast. krytu už začíná koroze. Poškození bych se nebál, je to tenký asi duralový plech a ten by tu šrouby z bloku nevytrhl. Je vědět kdo to vyrábí...
Podívej se jak jsou ty šrouby dlouhé a to už je pěkná páka na to aby se to vylomilo.Na svody se dělají jiné kryty.Prodává je třeba 100bubu tady z fóra.Jo a nemáš GSo z Anglie.Tím by se spíš vysvětlovala ta odlupující se barva na prsou motoru.
.
Pod tím plastem ti to dole začíná oxidovat jistě proto, že máš v tom plastu stále nechanej ten pí.čovskej molitan, kterej drží vodu.
GSA 1250 Rallye 2024
To je možný, ten plastový kryt jsem dole ještě neměl. Pokud tam něco takového bude tak to odstraním. Přes zimu budu dělat velkou údržbu a mrknu i na řemen od altíku. Ale co s těmi poškozenými místy, spravoval to někdo? Jaká barva? Jsem puntičkář, motorka je hračka a musí být tip top!
Orel napsal:
To je možný, ten plastový kryt jsem dole ještě neměl. Pokud tam něco takového bude tak to odstraním. Přes zimu budu dělat velkou údržbu a mrknu i na řemen od altíku. Ale co s těmi poškozenými místy, spravoval to někdo? Jaká barva? Jsem puntičkář, motorka je hračka a musí být tip top!
Přebrousit a nastříkat.Pokud nechceš sundavat prsa,jde to udělat na moto,je to titěrná práce,ale jde to.Dej si záležet na broušení a na stříkání jsem použil barvu na elektrony,odstín seděl perfektně a drží jako čert,neloupe se a je otěru odolná.Mám to udělané dva roky a pořád jako nové.Akorát musíš vše důkladně olepit a odmastit před stříkáním.Dával jsem tři slabé vrstvy a není to vůbec poznat.
Upravil Biker755 dne 20.10.2014 19:16
Dum spiro,spero.