Na to nemusíš být IT. Stačí umět číst a použít ikony pod okýnkem příspěvku, kam píšeš. Klikneš na URL a hodíš odkaz mezi.
Ale jinak jsou to plesky naší tresky. Zadlužení je poněkud obsáhlejší.......
Takže rada zní - neřeš, jezdi dokud můžeš a nakupuj náboje.
Upravil Medik dne 21.10.2014 07:30
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tady něco pro Kladeňáky o rozkradení Poldovky. Tak se k tomu můžete vyjádřit. Měl jsem pocit, že pan Stehlík není žádný **** a bylo to na něj všechno nahraný. Ale je to můj subjektivní názor. A hádejte kdo má tu nejkvalitnější ocel na světě u sebe doma nakradenou ?
Tak tady o té Americe, jak je na tom s tou ekonomikou. Jaký to jsou jedničky ve světě. Já to říkám už dlouho, jdou do kopru a mi půjdeme s nimi, když jim lezem do zadku. Asi totok k tomu
Neplašit, neděsit se, kupovat náboje a pár konzerv.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Konzervy si dělám z vlastního :-) Nejlepší vepřovky na světě jsou domácí vepřovky mňam. Klasická konzerva = výdrž neomezená pokud tedy nezkoroduje plechovka :-)