Nabizim Bohusovsku flasu slivovice.Neni to moc,ale hlavne,ze bude v tech dobrych rukou!Jo ted mam vlastne jednu spatnou.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bob napsal:
Bmw r 1200 GSA,Jeep Wrangler,Chrysler 2L 1975.
pekny 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
motyka napsal:
Teda Bobe, kdyz pominu Adv. tak ten Chrysler je libovej.
Podobnej staval kdysi u nas na sidlisti a mezi skudkama a trabima se nadherne vyjimal
To víš řezníci,zelináři a veksláci v něčem jiným tenkrát nejezdili. Bob ho má dneska a je to ještě větší "masírka".Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
motyka napsal:
Teda Bobe, kdyz pominu Adv. tak ten Chrysler je libovej.
Podobnej staval kdysi u nas na sidlisti a mezi skudkama a trabima se nadherne vyjimal
To víš řezníci,zelináři a veksláci v něčem jiným tenkrát nejezdili. Bob ho má dneska a je to ještě větší "masírka".
Jo to sedi, chlapek fakt nevypadal, ze by si s praci a penezma lamal hlavu...
To Vyky:máš jenom jednu prdel a pouze 4 víkendy a chci bejt s Váma na srazu potom s wranglerama něco udělat na chalupě no a na tenis nebo ryby už nemám šanci se dostat.Letos díky Milošovi a jeho báječnýmu webu jsem se nedostal na plot co si slibuju od jara,že ho natřu. takže po redukci mých miláčků,protože jsem neměl na vše čas jsem alfu romeo spider prodal moc jsem nechtěl,ale přišel kupec pan právník z Prahy tak se do ní zamiloval já jí měl připravenou na dovolenou na Sicílii no a on přijel za mnou řekl kolik za ní chcete já mu řekl o 5Otis navíc než jsem chtěl s tím,že si ji nevezme no a co se stalo pan právník mě řekl tak si vyndejte věci tady máte peníze a já jedu s manželkou v sobotu do chorvatska fakt takovejch kupců už moc není,ale když přijdou je to mazecTakže alfa je pryč.
Ten modrej wrangler je fakt libovej byl jsem s ním na Sicílii + Lefkáda v řecku prodávám pouze,že jsem koupil silnějšího 4L.
To Emil:moc nesér ta moje přísná blondýna přijde za náma ve čtvrtek na schůzi tak se chovej slušně a neměj blbé narážky
Me se libi ten chrysler,to je paradni stroj a vzdycky bude jinak ty prodavas i svoji 12GSA? A Alfy je taky skoda,ale chapu,ze se vsim se jezdit neda,ale mam rad taky tyhle stary stroje,ani nejsou drahy,ale udelaj chlapovi radost.
To Brtník:mám na bazaru GSA,GS,LC8.varadera mám ted bazarový značky takže budu porovnávat a jezdit se vším,samo,že GSA je moje nejoblíbenější,ale pokud někdo ocení doplnky a zaplatíto tak ji dám no a za tejden přivezu jinou je to pořád dokola
Jinak asi nemáš ponětí co stojí takovej veterán aby byl v takovém stavu,neber šroty co se válej u chodníků někde venku.Pro tento jsem byl osobně ve FR po 1.majiteli najeto 35000km!Nechal jsem udělat celolak jinak vše originál jsou pouze 2 v čr,protože se do tuzexu dovážel chrysler 180 (film vrchni prchni,pumpaři od zlaté podkovy) 4st.převodovka toto je 2l automatique byl v tuzexu pouze na objednávku stál 25000tk pro Hickse a mladší to byly bony á 5kč dovedete si představit kdo si ho mohl koupit za 125000kčs když můj táta měl jako kuchař 1800kčs/měsíc.
To Brtník: jenom pro tvou představu za tohoto chryslera by jsi měl pěknou 1200gs (2005),ale nevyměním!
To bys taky byl blazen!! Ja mel shodou okolnosti zrovna 12GS rok 05,uz jsem moje story tady psal,takze jsem rad,ze ten kram je z domu,ted si chrochtam s 1150 adv a to je milacek
nejlepsi byla baltika, na tu fakt vzpominam. jak se rika dvaktrat nevstoupis do stejne reky, ja bohuzel dvakrat vstoupil do jantaru, no nic moc. tak jsem ho venoval, jedna slecna byla stastna. jsem rad, ze jsem ji mohl udelat stastnou. pote jsem jeste zkousel dalsi radosti, ale me stare baltice (since 1990 - krasnych 18 let) se nic nevyrovnalo.
rad bych znovu zakusil tu neskutecnou radost a nadseni z dalsi lahve. je tu snad nejaky fanda, co by chtel neco podobneho zazit pristi rok?