Nemam ale mam zapsano v tp vleze se uplne vpohode a vpohode ti to povoli a zapisi do TP
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jo jo je to kvůli výběru pneumatik.
Schreku to ti to schválili na STK a pak jsi s tím musel na dopravní inspektorát aby to zapsali do TP, nebo jsi potřeboval nějaké potvrzení od dovozce?
nevyhody:
kratky tlumic pri 18 kole. Pneu se pri maximu dotyka podbehu.Musis koupit novy s delkou nastaveni.
centralni stojan nezvedne zadni kolo. Resim ze pri mazani retezu musis stavet nekde na dirou.
vyhody:
supr vyber gum.
v terenu vetsi kolo vice zabira.
do technicaku zapises za cenu cca 1500,- ( v podobe dopisu od vyrobce ze splnuje predpisy) a na zaklade toho ti na magistratu pripisou do TP.
Vic me ted nenapada. Ale rozhodne doporucuji.
Upravil dufino dne 27.10.2014 17:25
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Ano napis na helpreg.cz napisou ti to ale jeste doporucuju zapsat uzssi rafek jak 4.25 jak budu doma hodim sken tp co mam vse zapsano
Čeština můj koníček
no protoze, kdyz das crosovou gumu nebo i treba C02 na rafek 4,25 tak tak guma prestane mit skoro uplne bocniho vedeni jelikoz se dost rozplacne
jestli s enepletu tak dufino ma ten rafek uzssi
jinak pokdu chces zachovat i stavajici kolo tak bych to doporucil kup si rovnou sadu od pardala je to komplet kolo s rafkem excel http://www.rockwa...kolo-excel
kdybych nebyl takovej prcek tlustej tak uz to mam davno
Upravil schrek dne 30.10.2014 09:27
Čeština můj koníček
Po dnešním návratu z Maroka musím říct, že na podobné výlety je přestavěné vosmikilo dobrou volbou...ale musí se fakt celé překopat
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To sou rozmery pro F800GS jinak ty predni se daji pouzit zadni ty posledni dve ale nevim co ma dakar vzadu za pneu 130?
Čeština můj koníček
schrek napsal:
To sou rozmery pro F800GS jinak ty predni se daji pouzit zadni ty posledni dve ale nevim co ma dakar vzadu za pneu 130?
Dakar má vzadu standardně 130/80 - 17. Vlákno pro Dakara jsem tu bohužel nenašel.
Na helpreg je třeba napsat přesně co potřebuju nebo jsou schopni sdílet svě know-how a stačí jim poslat model a potvrdí vše co se tam dá dát?