Omlouvám se předem jestli to tu někde je, ale právě jsem zdědil po tátovi Rockstera a při i po nastartování bliká kontrolka ABS a v podsedlovce cvaká relé či co. BMW jsem nikdy neměl tak se chci optat místních znalců
Myslim že po nastartovaniu a počas kratkeho prejazdu nesmieš vobec šahnuť na brzdu inač to nemaka!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Myslim že po nastartovaniu a počas kratkeho prejazdu nesmieš vobec šahnuť na brzdu inač to nemaka!
...neni pravda, chytne se i kdyz startujes "na brzdach" do kopce, pripadne jsi prinucen hned zase zastavit a rozjet se - nacte se hned jak se parkrat otoci kola. Jestli ma Nykotin v eRku zdravou baterku, tak by nemel mit problem...
Upravil Bubak dne 07.11.2014 17:21
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
JRM66 napsal:
...neni pravda, chytne se i kdyz startujes "na brzdach" do kopce, pripadne jsi prinucen hned zase zastavit a rozjet se - nacte se hned jak se parkrat otoci kola. Jestli ma Nykotin v eRku zdravou baterku, tak by nemel mit problem...
ty jo Bubák tady to jsou věci, ty jsi dělal XS750 jestli se nemýlim ,o)
taky si myslím, to by byla přece blbost abys nemohl šáhnout na brzdu, teda čistě teoreticky
JRM66 napsal:
taky si myslím, to by byla přece blbost abys nemohl šáhnout na brzdu, teda čistě teoreticky
...no jasne ze jsem to ja. Akundrat se 2ma detma, manzelkou a starym barakem na hrbu nemam na nic cas... jen obcas pindat tady
Rko je fajn motorka a dovede i letet, ze se budes divit...
Upravil Bubak dne 08.11.2014 08:07
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ještě bych dodal že ABS si žije svým životem a určitě nezkoušet odvušňovat brzdy a měnit kapalinu, jsou k tomu špešl přípravky a jedině někdo kdo to umí. Kapalinu je pro správnou funkčnost měnit asi tak za dva roky a není to žádná raketa, u Servisáka pětikilo. Odkud jsi. J.C.
JRM66 napsal:
...no jasne ze jsem to ja. Akundrat se 2ma detma, manzelkou a starym barakem na hrbu nemam na nic cas... jen obcas pindat tady
Rko je fajn motorka a dovede i letet, ze se budes divit...
svítí sluníčko tak to dneska prubnem jsem zvědavson
no super čeče, já jsem XS už dávno taky dodělal http://czech-cafe...ack-widow/ a dokonce i vyměnil za Benelli Tornado 650 jsem na tom dost podobně jako ty rekonstuju malý statek a zbytek seberou čudlíci
Jara Cimrman napsal:
Ještě bych dodal že ABS si žije svým životem a určitě nezkoušet odvušňovat brzdy a měnit kapalinu, jsou k tomu špešl přípravky a jedině někdo kdo to umí. Kapalinu je pro správnou funkčnost měnit asi tak za dva roky a není to žádná raketa, u Servisáka pětikilo. Odkud jsi. J.C.
díky za rady, normálně si všechno dělám sám, ael samosebou si nechám poradit. Já jsem z Třebotova, kousek od Prahy směrem na Karlštejn, hned za Radotínem. Ty bys mě to pomohl vyměnit, neb moto teď dva roky stála kvůli dědickýmu řízení?
Je potřeba přípravek ("trychtýř" ) a vědět postup výměny v jednotlivých okruzích. Jak si to člověk "zažije", tak už je to potom jednoduché. V těchto modulátorech tlaku je potřeba kapalinu opravdu měnit pravidelně. Předejde se tak zbytečným problémům. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
tak včera jsme s ženuškou prubnuli malou zhruba 100km projížďku a měli jste pravdu samosebou . ABS zhasnulo a všechno funguje jak má . Trochu překvapení je pro mne jak se tomu nechce do zatáček a rozčiluje mne to pískání brzy, ale ke konci vyjížďky už jsem si celkem zvyknul. Přece jen jsem zvyklej na superbiky .
Teď jsem našel, že byla v servisu BMW v 30 000km a je měněná i brzdovka. Moto má najeto teď 33 000km, po kolika km se má měnit pro jistotu? A olej? Díky za rady a porady ,o)