Mam plexi od Puig /podobny tvar / , problem s opiranim v plnem rejdu me resi zvyseni 35mm a predsunuti riditek 25mm od SW Motech. Jinak jizda s vyssim plexi je super.
dik za tip. mrknu zda by to pomohlo. ale neni to tak tragicky, staci malinko pootocit zpatky z te krajni polohy plexi a uz to vychazi dobre.
p.
petr
R1200GS LC '13
Ahoj Peťo.Jak dopadlo testování plexi z Advíka?Měl jsem teď dva dny půjčeného Advíka a dle mého názoru je na LC nejlepší plexi od Puigu.Testováno mám jen normál LC,Advík LC a Puig.Vím,že je i TT a Wunderlich,ale ty jsem zatím nezkoušel.
.
musim rict, ze kdyz sem ho namontoval, tak sem mel trochu obavu, jestli to nebude pusobit obrim dojmem, ale po jednom dni jezdeni sem si zvykl a pripada mi to v pohode.
Zatim jsem nevyzkousel dest, ale na dalnici se vetrna ochrana zlepsila, muzu sedet vzprimene i ve stoosmdesati a vitr je snesitelny - driv sem se musel trochu hrbit. Ted kdyz se prikrcim, tak necitim vitr vubec.
Nevim jak ty jine typy co pises, ale cekal jsem jeste o neco vetsi ochranu v te horni poloze. Na druhou stranu vyssi plexi by asi pusobilo uz divne. Sirku plexi jsem zatim nijak nepoznal - to pomuze asi az pri desti - od pohledu je v tom velky rozdil.
Minusy jsou jednak ty krajni polohy vs. riditka a pak se plexi trochu vic klepe ve vetrnem viru za autem nebo v terenu. Ale proti plexi na starsim Adv, na kterem jsem pred casem jezdil, mi to prislo mnohem lepsi.
Právě,že Puig je ještě o něco vyšší než to plexi z Advíka a to se mi teď po vyzkozšení zdá být lepší.Jinak to uchycení plexiskla na vzducháči Advíkovi je oproti LC o 100% lepší.Tajně jsem doufal,že na Advíkovi LC to udělají líp než to má normální LC.Bohužel NIC !!!
.
V hornej polohe sa trasie s touto vystuhou omnoho menej. A samozrejme je uplne jedno ake plexi ma clovek namontovane. Takze pri akomkolvek vacsom tu vystuhu odporucam kupit.
Možnost to je,ale vypadá to strašně.Spíš mě zaráží,že to nevyřešili přímo v BMW.Když jedu rychleji,nebo ve velkém proti větru,tak se plexisklo samo sklápí tlakem vzduchu a to mi taky dost vadí.
.