Podle RSD musíš vyndat motor. a to je opruz ho neodřít a zašroubuješš si. Motor musí ven protože to nevymotáš ž rámu a musíš jim dolu namísto motoru
Upravil servisak dne 11.11.2014 08:55
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Motor dolů. A jestli budeš i demontovat spodní brýle, tak v čepu (je součástí brýlí a nejde samostatně vyměnit) je díra na imbus tak poloviční hloubky než byla u starších modelů. Tak pozor, ať se ti imbusový klíč v té díře neprotočí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jestli ten motor budes vyndavat,tak si vyrob nebo sezen pripravky kteryma z obou stran zafixujes wishbone s ramem,jinak to jde napikacu a je nebezpeci ze neco odres nebo poskodis.Tohle jsou origo BMW,ale jestli mas pristup k soustruhu a COcku tak to neni zadna veda udelat. Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
servisak napsal:
Podle RSD musíš vyndat motor. a to je opruz ho neodřít a zašroubuješš si. Motor musí ven protože to nevymotáš ž rámu a musíš jim dolu namísto motoru
Ahoj. Pomalu se začínám připravovat na zimní rozborku a repas toho, co jsem nestihl vloni a vzhledem k tomu, že mi na vzducháči (2007) nevím proč chybí plastové krytky ložisek u teleleveru, chci to komplet rozebrat a dát do pořádku. Kolem ložisek je totiž na obou stranách vyteklá rez a netuším, v jakém jsou stavu. Vůli tam sice necítím, ale očividně to úplně ok není. Když jsem to obhlížel, jeví se mi to tak, že by telelever měl jít komplet vysunout směrem dopředu bez nutnosti demontáže motoru. Pletu se a motor musí taky ven? Moc díky předem za info.
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil
U vzduchace ho vyndas na pohodu. Jediny co je obcas na prd je kdyz to dostalo hrcu na predek je ta hridel prihnuta a nejde ven lehce je to oser
... servis a diagnostika BMW Motorrad