Ahoj všem, jsem tu nově, kačenu mám teprve měsíc... Dneska po vyjížďce jsem cejtil benzín a objevil po sundání nádrže, že moje už byla lepená (špatně) a pod spravením teče. Budu rád za tip, kdo mi nádrž (optimálně Praha-východ) zvládne opravit... Díky moc, T.
Upravil kurtsailorman dne 15.11.2014 18:13
Akorat jsem nepochopil na jake motorce chces tu nadrz vlastne spravovat?
Upravil vevis dne 15.11.2014 20:44
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Proto je mi divne,ze ma v nadpisu oprava nadrze 1100 gs.Prislo mi divne jakou to ma souvislost s tim,ze ma doma mesic KTM.
A nebo je to jenom provokace.
vevis napsal:
Proto je mi divne,ze ma v nadpisu oprava nadrze 1100 gs.Prislo mi divne jakou to ma souvislost s tim,ze ma doma mesic KTM.
A nebo je to jenom provokace.
Já myslím, že 11-ce říká kačena. Jako já. Má přece takový hezký zobáček.
Pánové ne, je to 1100 GS, říkám jí kačena kvůli zobáku vepředu Je to samo plast a už mám nějakýho kluka na Odolce, co prý dělá kámošovi jeho prasklý spoilery na HD křusce.
Tak zkusím tam...
Hlavne si zjisti na kolik ta oprava prijde.Ty plastove nejsou moc v cene a treba se ti vyplati koupit na ebay jinou,neopravovanou.Ja na tu plastovou teda nedam dopustit.Zazila se mnou mnoho padů a vzdy bez problemu.
Ja to zkusil zalepit kamaradovi dvouslozkovym loctite takovy 2 strikacky spojeny k sobe a drzi to snad uz 3 roky..byla plastova.
Upravil Bohumil dne 17.11.2014 19:11
Kupredu spatki ni krok...