Kucíí, víte někdo co s tím mám dělat?
Přijdu k motorce (1150 GS Adv, 2003) se zvednutým stojanem a zařazeným neutrálem zmáčknu strtér a ono to točí, točí a NIC. Po chvíli jakoby se vybila baterka, vynulujou se mi hodiny a motorka jakoby upadla do zimního spánku. Když pak po pár sekundách zmáčknu startér znova, naskočí to jakoby se nic nedělo. No zažil tohle někdo....?!
mel sem ted nedavno takovej podobnej problem, delalo to obcas. Poslechni si jestli ti dycky po otoceni packy zapne pumpa a natlakuje ti palivo. Mel sem prave problem s tim ze sem mel pod sedlem vadny rele ktery spousti pumpu. Pak sem startoval a protoze nebyl benzin tak nenaskocila.
kucíí díky, mě je divné že se vynulujou ty hodiny, jakoby se to odpojilo od baterky na sekundu a pak zase samo připojilo. zkoušel jsem kontakty na baterce ale ty jsou uplně v pohodě. je to tak jednou z 50ti nastratování a je to uplně nezávislé na teplotě. to palivo se tlakuje, to je v pohodě.
no tak to muze byt zavada na starteru. Je tam komutator a na rotoru muze byt zkratovany jedno vinuti a kdyz se to zastavi zrovna na poloze kde se dotyka kartacu, tak natvrdo zkratujes baterku a tim se ti vynulujou hodiny. Asi bych kouknul na ten starter