Rád bych touto cestou poděkoval Jánu Petrekovi (Momul) za rychlé vyřízení mé objednávky kufrů a nosiče.
Odmítnul platbu předem s vyjádřením, až dojdou a budu spokojený, tak zaplatím. Na dnešní dobu neskutečná vstřícnost a důvěra.
Spokojený jsem hodně, výborný poměr cena/kvalita. http://www.kufrem...
No když už jsi to tu založil. Můžeš sem hodit nějaký fotky. Zajímá mě horní hrana a nějké detaily. Na jeho stránkách mi nejde zoobrazit ani jedna fotka.
Kufry a držáky nemám ještě nafocené, ale při rozhodování které koupím jsem okoukl jeho tvorbu na FB, odkaz je na jeho WWW. Účet FB sice nemám, ale myslím, že je jeho nevímjaksetomuříká účet volně přístupný.
Cena je asi individuální podle toho, co si kdo naporoučí.
ked som mal zaujem o kufre od momula ale nemal som cas tam zajet tak mi kufre poslal na dobierku a zdrzakama.penize nechcel do predu.okamzite ked dosli som mu poslal penize.vyborny chalan.spokojnost na 100% je malo.jabych m dal ked sa da.aj 200%.este padaky chcem.to musim dojst na masine.zpravi ake chces
Chalani ďakujem za pekné a povzbudzujúce slová! Zároveň sa ospravedlnujem za dočastnú nefunkčnosť fotogalérie na stránke. Pre foto kliknite na FB odkaz v kontaktoch na stránke.
Ešte raz ďakujem!
momul napsal:
Chalani ďakujem za pekné a povzbudzujúce slová! Zároveň sa ospravedlnujem za dočastnú nefunkčnosť fotogalérie na stránke. Pre foto kliknite na FB odkaz v kontaktoch na stránke.
Ešte raz ďakujem!
Ahoj vybírám sadu 3 kufrů na R1100GS. Nemám zatím ani držáky. Mohl by jsi prosím napsat cenovou nabídku? Díky
momulko otázka času kedy so svojím dobrosrdečným prístupom narazíš na ****a... ale chápem že kým sa tak nestane, tak nemáš dôvod sa správať inak
live fast, die young be wild, have fun
Chalani poslal som vám odpovede v správach.
Raptorko pevne verím že medzi nami taký nie je. A ak aj, tak že ho nestretnem. Turistika a akcie s nou spojené (tie komorné) mám hrozne rád práve preto, že tú množinu motorkárov tvoria super ľudia.
Upravil momul dne 19.11.2014 08:33
Je dobré vedieť že, aj na slovensku je špičkový vyrobca motokufrov pre našich milačkov!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
momul - je to iba otázka času kedy takého trafíš... predávam trošku dlhšie, viem že sa to stane aj keď ti to samozrejme neželám... to že ty máš dobré srdco neznamená že ho má každý...
napríklad teraz sa verejne všetci (aj dobrí ludia, aj špekulanti) dozvedeli že posielaš tovar "na dobré slovo"....
keďže ťa poznám viem že svoj prístup nezmeníš a dúfam že tvoje prvé zakopnutie ťa nebude veľa stáť
Upravil raptor dne 19.11.2014 10:16
raptor napsal:
napríklad teraz sa verejne všetci (aj dobrí ludia, aj špekulanti) dozvedeli že posielaš tovar "na dobré slovo"....
Zřejmě jsem prozradil něco, co jsem neměl. No, vzít zpět to nemohu. Faktem je, že za zakázkovou práci se platí předem (nebo alespoň záloha) a já s platbou automaticky počítal a nevadila by mi.
Na druhou stranu jsem byl přístupem Momula potěšen a projevenou důvěru bych nikdy nezklamal.
raptor napsal:
momul - je to iba otázka času kedy takého trafíš... predávam trošku dlhšie, viem že sa to stane aj keď ti to samozrejme neželám... to že ty máš dobré srdco neznamená že ho má každý...
...presne tak, sú totiž zakony ktoré hovoria a stale aj platia že to čo sa môže stáť sa aj stane len je otazkou času kedy? Obecne si myslim že drviva väčšina členov toho to fora by ani o takom niečom vôbec neuvažovala, netož aby to aj urobila ale, ako piše Raptor raz to niekto neslušny môže urobiť. Preto je úplne normalne ak si vyžiadaš 50-60 percent ako zalohu na potrebny material.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
IvoS - to ja nevidim ako tvoju chybu ze si to napisal verejne... skor Momulkov postup hodnotim ako obzvlášť neštandardný Momul len si spomeň ako sme sa pred Tureckom 2011 rozprávali o jednej veci na Samčovej motorke a nakoniec sa ukázalo že som mal pravdu. Celkom určite nemám patent na pravdu ale v niektorých prípadoch skrátka dopredu viem ako to dopadne.
JRM666 - nie že môže ale určite urobí, je tu na fóre XY predajcov, nájdi mi jedného ktorý nemal neseriózneho zákazníka
podla mna 50% záloha v takomto prípade je normálna a fair pre obe strany...
Tak dneska jsem přebral kufry od Momulaosobně se neznáme,ale pokud bude šance rád ho poznámjeho férové jednání a rychlost kdy blesk je jeho pomalejší bráchavážně ješte jednou dík za tvoje kufry...Michal PS:těšim se na další spolupráci!!!