Jsem v tomhle lama a tak se ptám, bude to za těch pár korun fungovat?http://www.banggo...34416.htmlBMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mám také z číny, vyšel cca do 300Kč. Mizerný signál GPS při zakrytí. V takové situaci zašle alespoň údaje o BTS, takže místo je jen přibližné (víš +/- v jaké vesnici je tvůj ukradený bajk). Jinak fungoval OK. Komunikace přes SMS příkazy. Ten tvůj třeba bude mít vývod na externí GPS anténu a to už bude jiné. Každopádně pokud to chceš mít jako opravdu na zabezpečení, tak bych na to nespoléhal. Bude to šlapat pořád, ale zrovna jak ho budeš potřebovat, tak se vys...
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Mám podobnou věc v autě už asi 5 let a jsem spokojen. V minulém autě fungoval o něco lépe, asi byl namontován na lepším místě, ale i dnes dokážu určit polohu v nejhorším případě do 50m, jinak běžně do 10-20m. Při pohybu mi to hlásí polohu každých 5s jinak asi po 30 min. Za těch pár korun, super věc.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
chlapy a jak moc to žere baterku? Jezdím autem sice denně, ale může se stát že třeba týden nepojedu, nesežere to baterku?
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já měl u 650 GS problém cca. po 4 dnech, u auta nemám problém ani po 10 dnech když v létě auto stojí. V autě to nemá na baterku vliv.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
trochu se pokusím obnovit téma.
Někde jsem nedávno viděl, asi na německé televizi, reklamu na GPS/GSM tracker, který uměl nahlásit do mobilní aplikace nebo snad i SMSkou, že někdo zarušil GSM signál.
Problém, je že už jsem pár eshopů s těmadle vercajkama prolezl a nemůžu se dopátrat zařízení s takovou funkcí.
jednotka lokátoru neustále posílá v cca 5-10 sek intervalech živáky na cloud. Cloud to vyhodnocuje a pokud mu ten živák nepřijde reportuje to tobě do mobilní aplikace.
To koukáš co? Ne sorry, já taky koukal a to vše německy.
edit:byla tam i možnost smsky jako option
Upravil stevebmw dne 13.09.2021 20:41
R1200GS 2010
A kolik takova vec stoji? Ja pouzivam (a taky je prodavame) cesky Positrex a ten krome tohodle umi mraky jinejch veci a kdyz vim kolik to stoji tak si rikam jestli neco jinyho ma smysl.. dneska uz ty ceny jsou uplne jinde nez pred lety
nemám pocit, že zrovna tohle by se dalo najít v číně za 50USD (za 10 už vůbec ne). Pár produktů už jsem prošel a u žádného není popis, že by uměl hlásit zarušení signálu.
Našel jsem to snad jen u jednoho za cca 130 USD, ale ani tam ten popis nebyl úplně jednoznačný.
je tam nějak krkolomně popsáno, že při zarušení pošle data na backend server, což mi moc smysl nedává.
Upravil stevebmw dne 14.09.2021 07:51
R1200GS 2010
Táta již roky používá trackito a funguje v pohodě. Já bych do těch čínských rozhodně nešel. Všichni víme jak funguje cajna a některé věci prostě neosereš..
Jinak pojistka proti krádeži moto k povinnému ručení to také trošku jistí..
Ahoj,
já mám Česky lokátor,
stojí kolem 3000,- a pak chtějí 300,- měsíčně.
Mají to ale docela vychytaný, bud to sleduje pořád, nebo to jen občas pingne kde je, pak lze nastavit oblast, kterou když to opustí tak to řve v mobilu, na vibrace to lze nastavit atd,,
a bud je to na aku, nebo na baterii na moto