Radary fotí příliš rychlé řidiče schované za mosty, v čumácích rychlých aut a teď nově i na dálničních zúženích v radarových popelnicích. Nové maskované lovce dálničních "rychlíků" teď zkoušejí ve Francii.
Normální radary co jsou čumákem dopředu a stojí trvale u silnice podle mě u motorky značku nevyfotí. Toto ale jo .
Draco přiložený následující obrázek:
Draco napsal:
Normální radary co jsou čumákem dopředu a stojí trvale u silnice podle mě u motorky značku nevyfotí. Toto ale jo .[/quote]
Jediná klika je na tom ta naše specialita - osoba blízká. To mě může podle naší slavné legislativy zadek vyfotit třeba barevně, ale já to zapřu. Kdo to řídil říci nemohu a hlavně n e m u s í m ...
Upravil radosek dne 20.10.2008 22:19
No mě teda radary nějak netrápí ani v autě. Naučil jsem se jezdit se sluneční clonkou dole a je mi vidět jen brada, takže pokud mě nezastaví maji smolíka V Praze mě to vyfotilo už několikrát a nikdy nic nepřišlo a i kdyby přišlo a byl tam nakrásno celej můj ksicht, tak se z toho vykecám. Jediný z čeho začínám mít strach jsou laserový radary, protože ty tě změřej na 500m ani o tom nevíš, takže si Tě pak v klídku zastavěj. Jinak ,,osoba blízká" je §12/3 z.č. 283/1991 Sb. o policii ČR a § 11/3 z.č. 553/1991 Sb. o obecní policii
moje 1100GS rychlost překračuje jen v prudkém klesání na mokrý trávě,čili je mi to jedno H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
MALI napsal:
No mě teda radary nějak netrápí ani v autě. Naučil jsem se jezdit se sluneční clonkou dole a je mi vidět jen brada, takže pokud mě nezastaví maji smolíka V Praze mě to vyfotilo už několikrát a nikdy nic nepřišlo a i kdyby přišlo a byl tam nakrásno celej můj ksicht, tak se z toho vykecám. Jediný z čeho začínám mít strach jsou laserový radary, protože ty tě změřej na 500m ani o tom nevíš, takže si Tě pak v klídku zastavěj. Jinak ,,osoba blízká" je §12/3 z.č. 283/1991 Sb. o policii ČR a § 11/3 z.č. 553/1991 Sb. o obecní policii
na oblicej pozor..
taky se ale skrejvam za clonu.. jeste ze mam takovej podbradek... mateni nepritele 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Tomason: Řiká se tomu Lidary jsou to buď ruční pistole nebo se to umisťuje na trojnožku. Vysílá to laserovej paprsek, kterej se odrazí a ze zpoždění pulsu vyplývá vzdálenost. Z rozdílné vzdálenosti mezi po sobě následujícími pulsy to pak spočítá rychlost. Doba cca 0,3s. Tyhle mršky maji měšťáci a dokonce to už koupili i státním. Údajně se na to prodává rušička laseru s LED diodama, ale ještě jsem se s ní nesetkal.
...chlapi, ale bacha na to kdo jezdí SLUŽEBNÍM autem (živnostníci apod.) tak se na něj žádná osoba blízká nevztahuje...tam platí tzv. kniha jízd, takže jim stačí nafotit SPZ a rychlost a přes finanční úřed si zjistí řidiča....jak prosté a jednoduché.... bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
...chlapi, ale bacha na to kdo jezdí SLUŽEBNÍM autem (živnostníci apod.) tak se na něj žádná osoba blízká nevztahuje...tam platí tzv. kniha jízd, takže jim stačí nafotit SPZ a rychlost a přes finanční úřed si zjistí řidiča....jak prosté a jednoduché....
No dobře, ale co když řekne šéfik, že neví,kdo s tím autem jel?
Přece na osobní auta se knihy jízd nepíšou,ne?
Tomason: na každé auto resp. dopravní prostředek (zapsaných do firmy) se píšou knihy jízd (spotřeba, km, JMÉNO šoféra apod.) takže na finančním úřadě nelze říct NEVÍM...a pokad jim to řekneš tak je to dobrá udička pro finančáky aby se ti zašli pohrabat do papírů a věř, že to není nic příjemného a možou tě hoooodně potrápit...*pissed*
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Tomason napsal:
No, je to možný... nepohybuju se v tom, tak máš asi pravdu
Tak tomu VĚŘ. Protože já to zažil na vlastní kůži a není to vůbec prdel... Když zapřeš řidiče služebního auta,tak se na tobě finančák tak vyřádí,že radši udáš i vlastní babičku.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Nejlepší je mít napsané auto na někoho jiného, protože to pak mohou fotit jak chtěj, ale majitel tam nikdy nebude Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
TOŠ OGAŘI
u nás v rodině maj motorku jen osoby mě blízké.
A kdo nezná formulář k řešení tak tady je odkaz .....http://www.chcetezmenu.cz/.....a uprostředka stránky a vpravo je nadpis FORMULÁŘ a tam se řeší ten bodový svinec.
Takže asi tak ( já už řešil cca 5 - 6x ). Jde tim řešit i blbé stání označkované měšťákama.
Robert přiložený následující obrázek:
[8.42Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.