Ahoj kluci, mám R1200GS/2009 modrá barva. Poraďte mi prosím jestli dát mřížku, nebo plexi.. obojí je od Marselus.com
Jezdím jen silnici, jde mi o design :-)
plech přiložený následující obrázek:
tohle všechn stojí za ho.vno jak je to vyřezane jen z plexi tak to strašně odráží a snižuje už tak žalostně malo svítící světlo. kup si origo plexi od bmw a maš po starostech. věř mi měl jsem i od TT a ted mám BMW a je to nepopsatelný
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To co píše Milan je důvod proč doporučuji mřížku.Nevím jak to Marcel vymyslel,ale doporučoval jsem mu určitou délku těch držáků plexiskla,tak jak jsem to měl udělané já.Používal jsem plexisklo v kombinaci s kšiltem světla od TT.Plexisklo jsem měl schované pod tímto štítkem a neodráželo se mi světlo z horní hrany plexiskla před světlem do plexiskla na moto.Nejhorší to bývalo za deště a musím ještě upozornit,že jsem měl Advíka,tak nevím co to dělá na normál GSu.Plexi před světlem musí být lehce demontovatelné protože se lehce zapráší,ale špatně se na moto umývá.Jednoduše demontovatelné plexi na světlo by už měl vyrábět 100bubu.Marcelovi se do toho nějak nechtělo.
.
servisak napsal:
tohle všechn stojí za ho.vno jak je to vyřezane jen z plexi tak to strašně odráží a snižuje už tak žalostně malo svítící světlo. kup si origo plexi od bmw a maš po starostech. věř mi měl jsem i od TT a ted mám BMW a je to nepopsatelný
Milane prosím tě,můžeš sem dát odkaz na origo BMW plexi před světlo?Ještě jsem se s tím nikde nesetkal,snad jen na LCčko.
Dík
.
servisak napsal:
Milane prosím tě,můžeš sem dát odkaz na origo BMW plexi před světlo?Ještě jsem se s tím nikde nesetkal,snad jen na LCčko.
Dík
servisak napsal:
Dík
ne není. tohle je od BMW a montuje se jinej rámeček okolo světla je to vyndavací a hlavní rozdíl je v tom že je to odlite jako plexi a není to vyřezane z platu.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
ne není. tohle je od BMW a montuje se jinej rámeček okolo světla je to vyndavací a hlavní rozdíl je v tom že je to odlite jako plexi a není to vyřezane z platu.
Jj,znám to už jsem to někde viděl namontované.Jen jsem si dle těch gumových pouzder pro uchycení,které používá i TT,myslel,že je to jejich.Asi je to dáno jen spoluprací TT a BMW.
.
servisak napsal:
Jj,znám to už jsem to někde viděl namontované.Jen jsem si dle těch gumových pouzder pro uchycení,které používá i TT,myslel,že je to jejich.Asi je to dáno jen spoluprací TT a BMW.
Jo, jo. Koukal jsi na to Pavle u mě, když jste tam byli s Víťou.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
servisak napsal:
Jo, jo. Koukal jsi na to Pavle u mě, když jste tam byli s Víťou.
Jj,doplňky na trojitého černocha,už si vzpomínám.
.
sranda mne sa to neodrážalo ani na 1150 ani na 1200
mám 195cm
mal som mriežku ale pokial nie je sklopná tak sa potom nachuja umýva svetlo od mušiek
ja by som dal určite plexisklo, pochodil som s ním hornú - dolnú maríkovú a nikdy žiaden policajt ništ nehovorev... ale je pravda že ja na západ moc nemjazdím
Upravil raptor dne 03.01.2015 19:38
live fast, die young be wild, have fun
Mám tohle od TT , kupoval jsem si to na výlet do Norska v roce 2007 (nechtěl jsem mít rozbitý světlo někde daleko od domova) a už jsem to nesundal. Je fakt,že se za tím blbě meje světlo,ale zase se tam moc mušek nedostane. Jednou jsme to vlastně měl dole,abych to vyleštil,protože se časem mytím poškrábalo to plexi.
Jsem s tím spokojenej. Svítívost se u nového nezmenší,ale později asi trochu jo.
BIGR přiložený následující obrázek:
[54.66Kb]
Upravil BIGR dne 03.01.2015 19:59
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jestli máte pocit že se vám světlo odráží zpátky mám skvělý kšilt od firmy Altrider kterou zastupuji. Máme i verzi na světlo F800
http://www.bmwmot...rider-p817
Upravil famoza dne 09.01.2015 21:10
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Pokud vim,tak wunderlich to plexi dela sklapeci.Takze svetlo pripadne v pohode omejes,pripadne za tmy se sklopenym asi pujde i jezdit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!