Pokud je někdo z Vás lakýrník nebo se v tom vyzná tak bych ho chtěl poprosit o radu.Mám nalakovanou nádrž a na ní nové polepy a potřeboval bych to přelakovat nějakým bezbarvým lakem ale mám obavy abych tím nezničil ty polepy.Pojedu na tom delší cestu s tříkomorovým tankruksakem a ten by mi ty polepy zničil.Tak proto to chci přelakovat.Děkuji předem za fundované rady.
vlastimil napsal:
Pokud je někdo z Vás lakýrník nebo se v tom vyzná tak bych ho chtěl poprosit o radu.Mám nalakovanou nádrž a na ní nové polepy a potřeboval bych to přelakovat nějakým bezbarvým lakem ale mám obavy abych tím nezničil ty polepy.Pojedu na tom delší cestu s tříkomorovým tankruksakem a ten by mi ty polepy zničil.Tak proto to chci přelakovat.Děkuji předem za fundované rady.
vlastimil napsal:
napis mistnimu clenovi Vlasta .
A nebo já ti dám tel na jednoho začínajícího a nadějného lakýru ale nebudu jmenovat veřejně má totíž toliko zakázek že nestíhá
pokud ty polepy nejsou papirovy a lak bude akrylatovy, jakoze to na 99 procent bude, tak se nemas ceho bat, nadrz musis zmatovat, nejlip matovaci houbou a matovaci pastou a pak nalepit polepy, pokud je tam uz mas, tak opatrne okolo zmatovat, nebo smirkem s hrubosti 2000, nesmis to nastrikat lakem na leskly, odloupalo by se ti to