Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy

Lakýrník - rada
3axap
Přidané 15.01.2015 07:48

Registrace: 23.01.10
Pokud je někdo z Vás lakýrník nebo se v tom vyzná tak bych ho chtěl poprosit o radu.Mám nalakovanou nádrž a na ní nové polepy a potřeboval bych to přelakovat nějakým bezbarvým lakem ale mám obavy abych tím nezničil ty polepy.Pojedu na tom delší cestu s tříkomorovým tankruksakem a ten by mi ty polepy zničil.Tak proto to chci přelakovat.Děkuji předem za fundované rady.

omar71
Lakýrník - rada
Přidané 15.01.2015 07:53

Registrace: 07.10.11
vlastimil napsal:
Pokud je někdo z Vás lakýrník nebo se v tom vyzná tak bych ho chtěl poprosit o radu.Mám nalakovanou nádrž a na ní nové polepy a potřeboval bych to přelakovat nějakým bezbarvým lakem ale mám obavy abych tím nezničil ty polepy.Pojedu na tom delší cestu s tříkomorovým tankruksakem a ten by mi ty polepy zničil.Tak proto to chci přelakovat.Děkuji předem za fundované rady.

napis mistnimu clenovi Vlasta .

Roman

PeDR
Lakýrník - rada
Přidané 15.01.2015 13:43

Registrace: 11.08.07
Nemáš lepší přelepít průhlednou folií?

pavelgsxrv
Lakýrník - rada
Přidané 15.01.2015 14:10

Registrace: 28.04.11
omar71 napsal:
vlastimil napsal:

napis mistnimu clenovi Vlasta .
A nebo já ti dám tel na jednoho začínajícího a nadějného lakýru ale nebudu jmenovat veřejně má totíž toliko zakázek že nestíhá Wink

jpbmw
Lakýrník - rada
Přidané 15.01.2015 22:37

Registrace: 03.09.08
pokud ty polepy nejsou papirovy a lak bude akrylatovy, jakoze to na 99 procent bude, tak se nemas ceho bat, nadrz musis zmatovat, nejlip matovaci houbou a matovaci pastou a pak nalepit polepy, pokud je tam uz mas, tak opatrne okolo zmatovat, nebo smirkem s hrubosti 2000, nesmis to nastrikat lakem na leskly, odloupalo by se ti to

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 78
Členové on-line: 2
Bob, MildaPajda

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI