Zdravím vás páni
Pri servise a údržbe som si všimol praskliny na držiaku (na or. položka 2.) zadného kotúča. Nemám to akurát nafotené. Tak to aspoň opíšem. Ide konkrétne o 3 závity z 5.
A teraz čo stým ?
Treba to zavariť ? alebo vymeniť ?
Rado GSA přiložený následující obrázek:
Tak to určite budem kupovať nový. len ešte otázočka či kúpiť oem z bmw alebo sú dáke iné možnosti čo vydržia viac ? bazár asi nemá veľmi význam riešiť.
BMW R1200 GS ADVENTURE 2007
Kup novej . Ten novej uz je ocelovej ale potrebujes k nemu jeste distancni podlozku. Pozor nasundani a na demontaz ohrat na 100st.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mam hrušku akurát dole tak to dám asi radšej spraviť. akurát som to našiel určite bude novy oceľový. cenovo je to ako? čo som pozeral z roku 2012 cca 6000 kc :/ nezmenilo sa to dáko ? nerobili zvolávačku na tuto závadu ? je to dosť častý problém
Ešte ma napadlo či teda len predsa nekúpiť ten oceľový z bazáru ak je ten istý z 2010 a k tomu tu podložku. či radšej nové všetko ?
Upravil Rado GSA dne 19.01.2015 13:34
BMW R1200 GS ADVENTURE 2007
Svolavacka natohle neni. A je problem pokud to nekdo sunda za studena je znicena i hridel i ten unasec. A pokud koupis z noveho modelu musis dokoupit i tak podlozku . Ten ocelovej je o 12mm uzsi.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
myslím, že áno. ale nečítal som to celé už mám toho aj celkom aj dosť. len som chcel ako to vyzerá po neriešení problému pre výstrahu. že sa mu to stalo cca v 20km/h
Kurňa co to jsou za materiály? Jsem prodal Japonce že si kupuju konečně pořádnou motorku co něco vydrží a v poctatě co chvilku tady čtu co se na tom všechno sere ještě jsem pořádně nezačal jezdit a už mám strach zajet někde dále....
Hej ty prde :-) nepíšu o ceně motorky,na to ti sere bílý tesák, ale o všude známé BMW chápeš jak to myslím? Já ji nijak nehatím,jen jsem překvapen co se na tom všechno může pokazit ....měl jsem několik Japonců s dosti vysokým nájezdem kilometrů a takovéto fatálni závady prostě neznám a ani jsem snad nečetl.....ale neříkám že je to nemožné ! Prďolo :-) Hlavně mi nepiš,abych si zase koupil Japonce ......