Ahoj, nevíte někdo o někom kdo má zkušenosti a dá si tu práci a perfektně nainstaluje sadu INTERPHONE F5 MC včetně audio kitu Interphone pro helmy SHOEI (lepší, větší reproduktory) do helmy SYSTEM 6 EVO. Nějak na to nemám nervy a ani ruce,nechci aby mi lezly ven polstry a něco někde nesedělo atd.
Díky Pepa
Upravil pepecz dne 27.01.2015 13:36
Pepé
Vidím že jseš z Třeboně, tak to klidně můžeš poslat třeba Toptransem nebo nějakou jinou přepravní firmou. Když bude ta helma v krabici a pořádně zabalená, nic se jí nestane. Ale bylo by fajn to při převzetí vyzkoušet, jestli tě nic netlačí, aby se to případně předělalo. Teď ke konci roku jsme montovali ty velký sluchátka producentovi M-C-N do Araiky na cestu do Jižní Ameriky, tady to nevyzkoušel, doma prý jo ale jen chvilku. Každopádně po dni jízdy tam to muselo ven, nevydržel to a neuměl to večer nějak předělat. Chce to fakt zkusit, jestli to nikde nevadí. Ale za ten zvuk to rozhodně stojí.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomáš - taky mne to čeká, bylo by možné se s vámi domluvit na montáži? Jak dlouho to trvá, kdybych přijel osobně, jde to na počkání? Teda jestli to uděláte někomu, kdo nemá Interphone od vás, i když nevím, byl to dárek a dárce u vás už něco nakoupil...:-).
Já bych se rád zeptal odborníků: Na co je v balení Interphone taková ta vazelina v miniaturní pastě na zuby? Kam to namazat? Do konektorů? Předpokládám že jo, protože po loňský dovče po celým dnu deště jsme si už moc nepokecali. Po třech dnech sluníčka zase ty voděodolný mašinky šlapaly ))))
Gagarin napsal:
Já bych se rád zeptal odborníků: Na co je v balení Interphone taková ta vazelina v miniaturní pastě na zuby? Kam to namazat? Do konektorů? Předpokládám že jo, protože po loňský dovče po celým dnu deště jsme si už moc nepokecali. Po třech dnech sluníčka zase ty voděodolný mašinky šlapaly ))))
Jasný je to na konektory, právě kvůli odpudivosti vody..
Ivan napsal:
Tomáš - taky mne to čeká, bylo by možné se s vámi domluvit na montáži? Jak dlouho to trvá, kdybych přijel osobně, jde to na počkání? Teda jestli to uděláte někomu, kdo nemá Interphone od vás, i když nevím, byl to dárek a dárce u vás už něco nakoupil...:-).
Gagarin napsal:
Bohužel nemusí šlapat navždy. To, že to vyschlo, neznamená že na desce už nezačala oxidace..
Tou silikonovou pastou se mažou bílé plastové díly ve spoji tělíčka a kabelu ke sluchátkové sadě, ne přímo konektor! Těsní to v takovém tom hranatém plastovém rámečku kolem konektoru. Stačí ho namazat a vydrží to celou sezónu vodotěsný. Bez toho tam navzlíná vlhkost
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Gagarin napsal:
Bohužel nemusí šlapat navždy. To, že to vyschlo, neznamená že na desce už nezačala oxidace..
Tou silikonovou pastou se mažou bílé plastové díly ve spoji tělíčka a kabelu ke sluchátkové sadě, ne přímo konektor! Těsní to v takovém tom hranatém plastovém rámečku kolem konektoru. Stačí ho namazat a vydrží to celou sezónu vodotěsný. Bez toho tam navzlíná vlhkost
Jo, díky. Namáznu a uvidím. Škoda že to nezmínili v návodu (((
Gagarin napsal:
Jo, díky. Namáznu a uvidím. Škoda že to nezmínili v návodu (((
V tom PDF návodu na motorinterkom.cz to napsaný je a v krabici by měl být takový lístek (tištěný) kde to je namalovaný a zvýrazněný...
TomasTT přiložený následující obrázek:
Nebudu otvírat nové vlákno.... má někdo přímé srovnání s intercomy F5MC a Sena SMH10, popřípadě Sena 10S cena je podobná....
Dosah mě moc netrápí, na moto jezdím převážně v práci a to většinou sám.
Jde mi hlavně o kvalitu zvuku při telefonování a poslechu hudby a spolujezdce.
Upravil Fogy dne 05.02.2016 08:38
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Ivan napsal:
Je to od TT. Na rozdíl od Emana v TT nakupuji a slevu nevyžaduji. A propo, co je s Emanem? Neemigroval?
co mě nezabije , to mě posílí
Hele kdyz uz se tu resi tohle, nevite nekdo o alternativni sade menicu s konektorem pro interphone? Ta originalni sada je fajn na telefonovani, ale na muziku je to teda bida...
awe_cz napsal:
Hele kdyz uz se tu resi tohle, nevite nekdo o alternativni sade menicu s konektorem pro interphone? Ta originalni sada je fajn na telefonovani, ale na muziku je to teda bida...
Kdyz koupis tu nahradni sadu sluchatek tak tam sou paradoxne lepsi sluchadla.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček