zdravim, tusi nekdo jak se zbavim veskereho chromu z trubek?
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
zkus kyselinu chlorovodíkovou, když to nepude tak do tý kyseliny přidávej kysličník ale pomalu. Tak mi to poradili v chromovně, ale já jsem tam toho kysličníku dal asi moc a zmizela mi i ta trubka.
PetrPROCH napsal:
zkus kyselinu chlorovodíkovou, když to nepude tak do tý kyseliny přidávej kysličník ale pomalu. Tak mi to poradili v chromovně, ale já jsem tam toho kysličníku dal asi moc a zmizela mi i ta trubka.
ještě, že si nezmizel i ty ...
hlavně, že je pivo ftlamě
no vy jste ale pasaci, nejaky bezpecnejsi zpusob by nebyl? ta trubka pod chromem by se mi jeste hodila :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Ještě tu trubku můžeš opískovat Ale po konzultaci s odborníky z nejmenované fabriky na pistole a lovecké zbraně se na odchromování opravdu používá kyselina chlorovodíková... Hodně zdaru a bacha na nehty
Šmirgl a trpelivost, ale to jsi určitě nechtěl slyšet.
Jako ex projektant galvanických linek ještě tvrdím, že to jde i elektrolyticky v louhu (tvrdý chrom).
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /