Vím, že jsem všude psala, že s BMW na věčné čas a nikdy jinak.
Ale.... opět se potvrdilo přísloví, že nikdy neříkej nikdy....
Nick boGSerka měnit nebudu....
A na BMW fora taky chodit nepřestanu.
Jen mně teď budete potkávat na jiné motorce :-).
V rodném listě má napsáno KTM LC4 Adventure :-)
Po asi 30km na asfaltě a asi 20 v terénu můžu říct, že:
- to není nic jiného, než vysoké kolo s motorem :-))
- si s tím nedovedu představit jet silnici první třídy (o dálnici ani nemluvím)
- jsem nepřekročila rychlost 108km/h, protože mi přišlo, že když přidám na 110, tak vibrace a jekot motoru dosáhnou takového stupně, že se moto odlepí od země a vznese (vzpoměla jsem si na zážitek z dětství, kdy mně strýc vzal sebou do práškovacího letadla :-)) )
- na to, že to má jen 50koní to po malých okreskách opravdu docela upaluje
- zadní brzda je neustále ve smyku a přední slouží jako zpomalovač
- nevím o kořenech, o dírách, o příkopách....
- klikatý výjezd na písku a drobném štěrku byl pro mně utrpení (doleva - doprava - doleva - doprava, jen ne rovně), zatímco Rudy si to přede mnou bublal svým tempíčkem a hroch seděl jak přibytej. Stejně tak brody. Není to motorka na pomalou jízdu na jistotu. Není.
- nedokážu na ní jet ve stupačkách. Jakmile si stoupnu, začne mi připadat příšerně nestabilní, začne se pode mnou mydlit a uklidní se až když jí zase sednu na zadek. Ostatně řídítka a stupačky jsou v takovém úhlu, že postoj pro mně ani moc příjemný není, nehledě na to, že ve stoje už vůbec nevíte, že pod sebou máte motorku :-)).
- na prašné hrbaté polní cestě jsem měla 80km/h a v sedě jsem koukala kde co roste, zatímco Rudy si prokousl ret a vytřepal cigarety :-)))))
- je to neuvěřitelná hračka a bude mně asi hodně dlouho bavit :-)
Zobík zůstává doma, naleštím ho, obuju na tourance a bude užívat zaslouženého odpočinku s občasným provětráním po silnici :-).
Upravil Klasika dne 08.07.2007 09:12
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Ať ti Lenčo KTMko bezvadně slouží a užij si jen super zážitky. A ono to není o tom na čem jezdíš, ale o tom jaká jsi. A tím, že přesedláš na KTM se v podstatě nic nezmění . Takže přeji mnoho šťastných kilometrů v terénu i mimo něj .
Juuu to je vec, no v prvni rade moc gratuluju, ta KTM je uz o necem jinym. Jsem si rikal, jestli by pro tebe nebylo lepsi prece jenom neco vic "ofroudovyho". Mne je zatim hrozne lito odlozit hrocha nekde mimo silnici. Takze ho beru jako idealniho cestaka (jenom ta vyska a vaha, ale nemuzu mit vsechno). Ale samozrejme v hlave se mi uz rodi silenej plan na prikoupeni motorky, protoze jedna fakt na vsechno stacit nemuze.
Zde http://www.bogser.../reportaze najdete první postřehy z jízdy na LC4. Takové prvotní srovnání LC4 s GSem. Jde opravdu o dojmy po ujetí 200km, takže spouta kluků majících LC4 několik let se mnou asi v lecčems nebudou souhlasit, ale píšu co cítím. Třeba to bude za měsíc jinak. A třeba taky ne
Motocyklista je pojem .........neni to tolik o masine, o modrobile vrtuli......jako o tom jezdci
Preji ti, at se ti KTM libi, hodne kilometru bez padu,
[a at neztratis moc penez, az dostanes rozum, az te bude bolet zadecek a budes ji po sezonne prodavat]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Díky Docu :-)
Prodávat ji možná budu, ale ne kvůli bolení zadku. Protože když si LC4 koupíš na drandění v terénu, tak je to úžasná a pohodlná motorka. Ti, co si stěžují, že se na ní nedá jezdit, s ní lítají po silnici a na to fakt ona není.
A hodně Km bez pádu je přání z říše snů . Už jsem s ní ležela 2x a čítám, že tohle je jen slabý začátek
To Slávek: nemyslím si. Nesedí mi motory, které se musí točit do vysokých obrátek, aby to jelo. Proto jsem sáhla po LC4, ještě pořád to aspoň trochu připomíná normální motorku :-)). Já se bojím po lese jezdit rychle a na pomalou jízdu potřebuješ větší obsah...