Myslím si, že tak 3-4 dny by této akci slušely víc. Člověk by si to i užil. Někde se zastavit, mrknout a tak. Než to jen projet. Dokonce jak píšeš, je to blbost a i kdyby, tak je to mraky kiláků a nic moc zážitků.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Dobry,neco jsem si pocetl a neco jeste poctu,jediny co mi vadi je "rychlost"webu,ale to je problem vsech estranek,vadi mi to hlavne pri prohlizeni fotek.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Dobry,neco jsem si pocetl a neco jeste poctu,jediny co mi vadi je "rychlost"webu,ale to je problem vsech estranek,vadi mi to hlavne pri prohlizeni fotek.
Pěkný. S prohlížením fotek absolutně žádnej problém s rychlostí. Naopak chodí to moc pěkně. To jsou horší stránky... Možná má xavier problém u sebe.
Jen pro úplnost jsem připojenej přes UPC,tak rychlost svého připojení neřeším.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jen info, tyhle stránky už zadarmo nejsou, překročil jsem kapacitu paměti a stojí to asi 700,- na rok. Rychlost zkouším z různejch míst a když je dobrý připojení tak i ty fotky lítaj normal včetně rychlosti načítání a tak. Spíš mi ale jde o to, jestli můžou být, takhle amatérsky udělaný stránky někomu k užitku a případně co doplnit. Jinak díky.Livingspace)
Vubec nejde o styl. Na tom se shodnem. Ale ta mp3 se musi nejak na PC dostat, tzn ze si ji stahuju spolu se strankami a navic bezne prohlizim stranky v mnoha tabech(Opera) a kazdy tab hraje jinou muziku. Takze pak je v tom je trochu gulas.
R1100GS