Máte někdo zkušenost (opravdovou, nikoli inf. z třetí a páté ruky, z videa LWR) s touto firmou. Je známá hi-end výrobky, patřičná je ovšem a bohužel i cena. Vypadá to že se mění kolekce a jako nový a nejdražší kus je model Anatomic SRO (ale ten je kolem 1500E!!!!), a potom asi odchází střední třída Armadilo a asi bude nahrazena modelem ArmaX. Proto je nyní k sehnání Armadilo (do letoška-loňska leader) za 500E, např. zde http://www.biker-...ns-jackets a ta původní cena která je přeškrtlá je pravdivá, pamatuji si tento model z dřívějšího searche
(Ale mě se líbí Anatomic SRO, ale jsem škrblík, je fakticky fůra peněz.. )
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Toz ja nejaku zkusenost mam a dpkonce z prvni ruk(k)y . Kupoval sem na jare bundu RUKKA JEREZ od louise. mel ju v akci za 250€, ale ted uz sem ju tam nenasel. Neni to teda top jak tu zminujes ty.Jediny co mne na ni vadi je, ze nema zadny vetraní, ale za to si mozu sam. Nejak sem se na to nezameril. Usity to vypada kvalitne, goretex tam taky funguje, zima v ni taky neni.
Esli chces vedet vic tak se zeptej.
Jo a este ma jedno takovy maly plus. Celkem mne slusi
Doc: podívej se do nového katalogu TT Streetline
Když si produkťáci téhle nové řady vybírali, jaké oblečení zařadit, tak se rozhodli pro to, co sami jezdí a jednání s výrobcem prý trvalo víc než půl roku.. Každopádně to má být oblečení v každé kategorii srovnatelné s oblečením BMW nebo i lepší. Já osobně mám Rukka nějaké doplňky - trička, masku/nákrčník ale není to kategorie věcí, které bych nějak sháněl, protože jsem měl BMW Streetguard, což je podobná řada. Z toho nového vypadá hezky Allroad nebo nový ArmaX ale ceny jsou fakt srovnatelné s BMW. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tom@
já mám Tome Streeguard 2 a je opravdu bezvadný, ale bohužel mám moc velkou velikost, došlo tehdy k chybě, která se nedá napravit. Proto Streetguard prodávám a pokud by to nešlo, přenechám ji bráchovi. Jde ovšem o opravdu kvalitní výrobek. Nemám výtek. Ale když už budu měnit bundu, přichází mi blbé opět si koupit BMW, proto v podstatě (a taky ze zvědavosti) koukám po té Rukka. Řada Allroad je v kategorii R2P, s odepínacím Goretexem, a já R2P mám, teď mi jde o klasickou Touring zimní bundu, méně sportovní a adventure ve srovnání se R2P, prostě něco víc "urban", pohlednou a přitom mi jde i o kvalitní zpracování a ArmaBeton protektory. Jinými slovy nechci lehkou "větrovku", nechci enduráckou, něco fajšmekerovskýho a "solidního".
Mrknul jsem do TT streetline, (že bych to jako koupil u Tebe, ale našel jsem jenom Coolmax prádlo, bundy nejsou....)
Armax a Armadillo je (technologicky) téměř to samé, nový ArmaX stojí přes 900E, do letoška slavný Armadillo byl kolem 700E, jak kde, nyní je za 500E, čili asi bude končit, ale je řádově srovnatelné výrobky, dokonce ArmaX se mi ani tolik nelíbí, je nějak "hrubší". Proto považuji Armadillo za velmi dobrou šanci.
Upravil Doc dne 29.10.2008 17:38
Streetguard 2 prodáno a dnes jsem objednal Rukka Armadillo a jeden pár waterproof rukavic Rukka GTX Xtrafit
Az dojde balík, tak za měsíc, poreferuji...
internetový (i kamenný) krám biker-land.de je perfektní a velmi slušná a rychlá obsluha i se šmrncem lidskosti (mimo obchodování jako takového), mám na mysli, že po počátečních mailech dojde ke "sblížení" a maily potom obsahují kromě strohých informací i osobní nárážky, vtípky, prostě je místo na práci i na hezkou atmosféru. Vzhledem k tomu že nepoužívám Paypal ale bank transfer, bylo potřeba více komunikace a mailů, také pro správný výběr číslo atd. Jsou prostě rychlí, fajn a perfektní profeionálové.
Středa poledne návštěva banky a žádost o převod peněz. Pátek mail, že se to objevilo na jejich účtu a během půl hodiny zakázka odjela a měl jsem další mail s trakčním číslem DHL. To bylo v pátek v poledne. Ve středu jsem měl balík v Aténách v ordinaci. Neuvěřitelné!! Kdyby šlo o přímější finanční transakci, během čtyř dnů máš objednávku doma (poštovné 14 E).
K bundě teď...
Objednal jsem nakonec přesně ten plánovaný model Armadillo, jak půšu ze začátku. Jde o opravdu pčíkladnou práci. Protože jsem měl doteď SG2, mám i Rally2Pro a Savannu 2 a protože jsem byl pln očekávání, zda se splní mé představy, protože jsem si neměl možnost ani se podívat na lítku, ani zkusit číslo..... byl jsem dost na trní. Ale vyplatilo se! Bunda nemá chybu, je z obzlášť pevného ale zároveň lehce elastického materiálu. Cool black se jmenuje vlastnost látky odrážet sluneční paprsky, ale se člověk v létě neuvařil v černé barvě. Má velmi tuhou látku zvnějšku. Na vnitří straně je pravý goretex a to velmi pečlivě. I na překrytí zipu kde je zdvojená látka je také goretex. Prostě perfektní práce. Další věc je vynikající límec-stojáček z neoprenu, který díky své měkkosti se perfetkně přizpůsoví krku, je teplý a příjemnýa samozřejmě zároveň absolutní vodotěstost ("neteče za krk". Volnost rukou (ramena) je doslova vynikající, přestože to číslo 52 je přesně to co potřebuji, není mi větší. Ale ruce můžete vepředu doslova zkřížit a neucítíte žádný tah. (výborně se hodí tedy jako svěrací kazajka!) Chrániče jsou zvláštní, nejsou to klacické kompatkní vcelku a hladké na povrchu. Naopak citíte na jejich vnější straně jakési mřížování (waffle, gumová zahřívací láhev do postele mojí babičky), ale velice ohebné a tedy netlačí v loktech. Bunda má v pase pásek, který vzadu přechází do přítlačné plotny v kříži, jakoby jste měli motocyklistický pás.
Největší překvapení je váha. Nemyslím absolutní čísla, ostatně nevím přesně co přesně váží "objektivně". Co ale vím je, že "subjektivně" neváží absolutně NIC. Chci tím říci, že jakmile si ji vezmeš na sebe (ať už stojíš nebo sedíš), máš dva pocityu zároveň, a to dva "nesouladné" pocity. Na jednu stranu se cítíš strašně obrněn a na druhou tě překvapuje, že možná sis zapomněl obléct bundu, asi jsi ji nechal na věšáku. Takový pocit lehkosti máš. Je to protichůdné, já vím, ale tak to je. Existuje odepínací teplá vložka.
Velmi intenzivní svítící pruhy na zádech a rukávech, v noci doslova "oslňují".
Jsem doslova nadšen!!!! Je navíc krásná i na pohled, jakožto střih atd.
(a...a..a..chichichi....myslím ...že mi padne, sluší)
Pokud chce foto a foto nejakých detailů, rád vyfotím
Jsem
V zásadě se všechny liší materiálem a počtem vychytávek.
Nejvyšší řada je prakticky kompletně z trilaminátu (goretex je součástí látky a ne jako samostatná vložka) s úpravou odrážející teplo a ve strečovém provedení. Čím nižší (a levnější) typy, tím tam toho je méně - nejdřív tento materiál nahrazuje nestrečová verze, pak cordura (a goretex je jako vložka) atd. Některé typy jsou evidentně na silniční ježdění, některé tzv. "allroad" i na lehké enduro cestování. Žádný typ není určený na opravdu offroad využití kde se maká a tím pádem se jezdec výrazně potí. Jediná vyjímka a svým způsobem unikátní model je Airvision, který je celý jakoby ze síťoviny, takže to naprosto bez omezení profukuje. Pocit při jízdě je prý podobný, jakoby na sobě člověk měl tenké tričko a nic víc. Podle nás to ale i tak je určeno jen do města nebo na silnici někde v jižních zemích. Ale právě ten bych si třeba vybral já - přišlo mi to jako naprosto unikátní věc.
Takže něco jako Rallye2 v nabídce vůbec nemají
Něco jako je řada Streetguard - mají několik a výrazně lepších (a taky o hodně dražších)
Airvision nemá obdobu
Allroad je něco jako Savanna ale goretex je už v ceně
Ty nižší řady jsou vesměs podobný, liší se v detailech ale všechny mají v ceně goretex a některé i outlast úpravu vnitřní vložky, počtem kapes atd.
Všechny mají skvěle prodyšné patentované protektory
Všechny nám přijdou o hodně dražší než cokoliv jiného na trhu
Nic co Rukka na motorky prodává není vyráběné v Asii - mají továrny v Portugalsku a ve Finsku
Bacha na jejich velikosti - já mám normálně 54 ale od Rukky mi byla malá i 60
Vjetrnik: no to určitě ale kolega z Anglie, který měří 160cm i s botama měl u Rukky velikost 52, tak spíš je chyba někde jinde
Ty ceny jsou masakr, o tom žádná řeč. 1700 za bundu a 1000 za kalhoty, to je pěknej mazec Ale oni tvrdí - kdo chce to nejlepší, tak má možnost. Pět let záruka na hadry - to taky ne každá firma dává. Ulítne ti po 3 letech knoflík nebo se rozpadne zip a neřešíš to - tady to máte a dostaneš novou.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vjetrník - no záleží na tom, kdo byl doma hodný. Myslím že ženská může dělat parádu i v šusťákovce z vietnamský tržnice ne? *******************************
No já dámské oblečení řešit nemusím, takže s tím nemám problém
Ale dokážu se vžít do té nezáviděníhodné pozice a v takovém případě je volba "pravděpodobně nejvymakanější bundy a kalhot na trhu" opravdu záležitostí pro nejnáročnější, kteří prostě chtějí něco na příštích 5 a více let.
Nicméně - oblečení Streetguard jsem měl asi čtyři roky a teď ho má tady kolega David a je pořád perfektní a i v lijáku neproteče. A tenkrát stálo jestli se nepletu asi 40 tisíc za jeden komplet. Taky docela drahý. Každopádně je dobré vědět, že nic dražšího na trhu asi není
A pak sebou mrsknete nekde v zatacce na sterku a hadry za 135 tis.v haji .mam rad kvalitni veci,ale v tomto pripade mam stesti ze se mi Rukka nijak moc nelibi
brtnik: přesně to nás taky napadlo. Oni tvrdí, že opraví cokoliv i po těžkých pádech resp. to řeší výměnou za nějaký servisní poplatek ale...
Asi takhle - kdo na to má, ten to neřeší, ostatní holt hledají buď správnou hodnotu cena/kvalita/funkčnost a nebo jen cenu.
Mě spíš překvapuje třeba na srazech BMW v garmischi, že tam tu Rukku má fakt každej druhej a prodává to i Louis, kde jsou spíš levný věci. *******************************
Bedo napsal:
ahoj poprosím ťa o to foto som zvedavý lebo aj ja zvažujem RUKKU ale iba neviem aký tip si vybrať
správné review má i obrázky a tak zde je módní přehlidka.......
Doc přiložený následující obrázek:
[92.46Kb]
[198.08Kb]
[206.2Kb]