ADV ONE napsal:
nebo že by jsme koupili celou motorku na díly.. Bohužel to udělat nemůžeme, přesto že by jsme rádi. Zkus to navrhnout třeba v Inveltu..
Bude se to asi zdát neuvěřitelné,ale kamarád tahal motorky z Německa a tvrdil mi,že tam narazil na člověka,co kupoval nová motorky a rozprodával je na díly.Netuším kolik jich bylo.Jednalo se tenkrát V-strom 1000.
Překvapil němčour jeden!!!!!!
.
ADV ONE napsal:
tak to je bezva.. Tak pak můžeme doporučit Michalovi115 aby si koupil jednu motorku, vzal si z ní šroub a pár drobností a zbytek může dobře rozprodat.. Když bude šikovnej, tak se mu ten šroub i zaplatí..
ADV ONE napsal:
j e to samo řešení.. jen si nenapsal, proč ti nevyhovovalo jako řešení odkoupení čísti originální sady od omara71...
Jde to i šešroubovat za 7 korun samořezama a elektrickým šroubovákem.,.
to je jednoduchy protoze to porad vozim v aute a nebyl jsem s tim jeste v plzni ...
Jenže já to mužu kdykoliv a kdekoliv rukou povolit upravit sklon a zase utahnout.V té vaší variante je to trochu na hlavu.
Samozřejmě, za stavěcí šroub, jeden distanční sloupek a matku bych určitě nedal tu částku, která tu byla uvedená. Ale řešil bych to alespoň nějakým typem stavěcího šroubu pro ruční povolení, např. něco talového http://www.marek....ele-hmoty/
ADV ONE napsal:
j e to samo řešení.. jen si nenapsal, proč ti nevyhovovalo jako řešení odkoupení čísti originální sady od omara71...
Jenže já to mužu kdykoliv a kdekoliv rukou povolit upravit sklon a zase utahnout.V té vaší variante je to trochu na hlavu.
Kdežto u original to nejde že... chápu...
o originalu tu reč nebyla ale o nejakým samořezu .Ale proč dávat 1800 kč za sadu když potřebuju jeden šroub a navíc to lze udělat i po česku. Hold přijde te o kšeft. .cha cha cha. ale je jasné že na tomhle neschudne te. Ale je to typ pro další .
ADV ONE napsal:
Kdežto u original to nejde že... chápu...
dál to nebudu rozebírat. Tohle slovíčkaření nepatří do diskuze.
o originalu tu reč nebyla ale o nejakým samořezu .Ale proč dávat 1800 kč za sadu když potřebuju jeden šroub a navíc to lze udělat i po česku. Hold přijde te o kšeft. .cha cha cha. ale je jasné že na tomhle neschudne te. Ale je to typ pro další .
ADV ONE napsal:
no u te bmw varianty je to samozrejme rukou povolitelny a normaalne stavitelny ....